ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στουραϊτης : Πάντα ίδιος κύριε Γίωργο

Στουραϊτης : Πάντα ίδιος κύριε Γίωργο

Για αναζήτηση  άλλοθι στην εκλογική του αποτυχία του, αλλά και για προσπάθεια πόλωσης κάνει λόγο η απάντησή του Γιάννη Στουραϊτη στον Γιώργο Μελισσουργό με αφορμή την  ανακοίνωση που εξέδωσε ο τελευταίος για το θέμα των υποψηφιοτήτων που δεν εγκρίθηκαν με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ.

Η δήλωση απάντηση του Γιάννη Στουραϊτη

Η προσπάθεια του κ Μελισσουργου, να αναζητήσει άλλοθι για την αποτυχία του τόσο να συμπληρώσει  συνδυασμό (16 αντί 21)όσο και να καταθέσει σωστά τα δικαιολογητικά δυο υποψηφίων του είναι προφανής. Το πρόβλημά του, είναι ότι σε κάθε λάθος ή αποτυχία του στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις  ψάχνει τα αίτια πάντα μακριά από αυτόν, είτε προσπαθώντας να βρει αποδιοπομπαίους τράγους, είτε υποτιμώντας ανθρώπους.

Ειδικά σε ένα θέμα που η υπηρεσία εισηγήθηκε και όλοι ομόφωνα αποδέχτηκαν στο ΔΣ της ΕΟΠΕ.Η προσπάθεια να πολώσει το προεκλογικό κλίμα αναζητώντας ερείσματα για να αποσπάσει την ψήφο των σωματείων είναι εμφανής. Ο χρόνος όμως που αφιερώνει ασχολούμενος με τις άλλες παρατάξεις θα ήταν πιο εποικοδομητικός αν ασχολείτο με τη δικιά του.

Οι αήθεις επιθέσεις δεν ταιριάζουν με το προφίλ που επιθυμεί να προβάλει. Θεωρώ δύσκολο να συμφιλιωθεί κανείς με αυτό  που είναι και με αυτό που θα ήθελε να είναι. Κατανοώ λοιπόν, αλλά, δε δικαιολογώ την έλλειψη ψυχραιμίας από ανθρώπους που ζούν στον μικρόκοσμο τους. Ο χρόνος πιστεύω, πολλές φορές μπορεί να αλλάξει  τους ανθρώπους. Εσύ πάντα ίδιος κύριε Γιώργο.

Γιάννης Στουραΐτης