ΔΙΕΘΝΗ

Στους 9 ουρανούς ο Τζιουμάκας (video)

Στους 9 ουρανούς ο Τζιουμάκας (video)

O διεθνής άσος της Καστελάνα Γκρότε , Γιώργος Τζιουμάκας με τους 32 πόντους που πέτυχε στη κόντρα στη Μόντσα, ήταν ο τοπ σκόρερ και ο MVP της αναμέτρησης  της 19ης αγωνιστικής της Superlega, όπου η νεοφώτιστη New Matter Volley επιβλήθηκε με 3-2 (25-22, 19-25, 29-27, 20-25, 15-8) μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού από τον κόσμο της.

Ιδιαίτερα στο 5ο σετ ο Έλληνας διαγώνιος με συνολικά 6 πόντους (4 άσοι, 2 επιθέσεις και 1 μπλοκ) ήταν ο καθοριστικός παίκτης του θριάμβου των γηπεδούχων, ενώ στους 26 πόντους έμεινε ο Ντζαβορονοκ της Μόντσα.

Αυτή ήταν η 4η φετινή νίκη της ομάδας του “Τζούμι” που έφτασε τους 9 βαθμούς με ανάλογες εμφανίσεις δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στο στόχο της παραμονής στα σαλόνια του ιταλικού βόλεϊ και όπως δήλωσε και ο ίδιος περιμένει από την ομάδα του να κερδίσει περισσότερους βαθμούς και να παίξει καλύτερα  στο β’ γύρο του πρωταθλήματος.

“Είμαστε ευτυχισμένοι…. Τι να λέμε… Κερδίσαμε μπροστά στο κοινό μας, μια καλή ομάδα όπως η Μόντσα! Παρά τον ενθουσιασμό πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να δουλέψουμε και να γίνουμε ακόμη ποιο δυνατοί.

Όπως είχα πει και τα Χριστούγεννα, έχουμε τη δυνατότητα για πολλά περισσότερα πράγματα και προσπαθούμε όλοι να αλλάξουμε πολλά, όπως κάποια αποτελέσματα που είχαμε στον α’ γύρο. Στον β’ γύρο, όπως είπα, θα πάρουμε περισσότερους βαθμούς και θα δείτε μία πολύ καλύτερη ομάδα από ότι μέχρι σήμερα…»

Να σημειωθεί πως στον εντός έδρας αγώνα της Βερόνα με την Τρεντίνο η ομάδα του διεθνή άσου μας, Δημήτρη Τζούριτς ηττήθηκε με 3-1 (25-20, 25-23, 19-25, 25-20) σετ από τους φιλοξενούμενους, με το “Μήτσο” να αγωνίζεται ως αλλαγή και να τελειώνει το ματς με 4 πόντους.

Δείτε στα video το show και τις δηλώσεις του “Ιταλού” Γιώργου Τζιούμακα