ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στοχεύοντας τα ημιτελικά

Στοχεύοντας τα ημιτελικά

Ημέρα Κυπέλλου η Τετάρτη για τις γυναίκες της Volleyleague καθώς Παναθηναϊκός και Άρης θα γνωρίζουν το βράδυ τους άλλους δύο αντιπάλους τους που θα συμπληρώσουν το καρέ των ημιτελικών.

Το ενδιαφέρον στη διοργάνωση στρέφεται σε Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη όπου θα φιλοξενηθούν οι αναμετρήσεις των προημιτελικών.

Μίκρας, 18.00: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο. Λαμίας 2013

Στο κλειστό της Μίκρας ο ΠΑΟΚ έχοντας τον τίτλο του φαβορί υποδέχεται την Λαμία 2013, σε έναν αγώνα όπου οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά φέτος μιας και ήταν σε διαφορετικούς Ομίλους στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ με καλή ψυχολογία, χωρίς προβλήματα και με πλεονέκτημα έδρας θέλει να τελειώσει γρήγορα με την πρόκριση και να περιμένει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά.

Η Ιωάννα Πολυνοπούλου αναφερόμενη στην αναμέτρηση τόνισε «Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Λαμία για την πρόκριση στους τέσσερις του κυπέλλου. Μοναδικός μας στόχος είναι να πιάσουμε υψηλή απόδοση και να πάρουμε μία καθαρή νίκη για να συνεχίσουμε στα ημιτελικά της διοργάνωσης».

Απο την πλευρά της η Λαμία έχοντας κάνει την υπέρβαση κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου, θέλει να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί απο τον αγώνα και κυρίως να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε μια ομάδα όπου πραγματοποιεί πρωταθλητισμό.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. στο youtube (AC PAOK TV).

ΔΑΠΠΟΣ, 19.00: Α.Ο. Θήρας – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Αμφίρροπος αναμένεται να είναι ο δεύτερος προημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, ανάμεσα στον Α.Ο. Θήρας και τον Ολυμπιακό στη Σαντορίνη. Οι δύο ομάδες που ήταν και οι φιναλίστ του κυπέλλου το 2019 στις Σέρρες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, όμως οι γηπεδούχες ποντάρουν στο πλεονέκτημα της έδρας και το γεγονός ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Η Σαντορίνη στην προηγούμενη φάση απέκλεισε τον Πορφύρα με δύο νίκες και απέναντι στον Ολυμπιακό θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά της αποτελέσματα και να διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της.

Ο Ολυμπιακός έχοντας αποκλείσει επίσης με δύο νίκες το Μαρκόπουλο θέλει να πάρει το εισιτήριο προς τα ημιτελικά προκειμένου να διατηρήσει τα κεκτημένα στον Πειραιά μιας και είναι ο τελευταίος κάτοχος του τροπαίου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σπύρος Σαραντίτης δήλωσε για τον νοκ-αουτ αγώνα: «Η κλήρωση μας έφερε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα πού είναι από τα φαβορί του θεσμού και μάλιστα στην έδρα της.  Όμως όπως έχω ξαναπεί έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα κορίτσια και σε αυτά που μπορούν να καταφέρουν. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει αυτός που αύριο θα είναι καλύτερος».

Η πασαδόρος του Ολυμπιακού, Παναγιώτα Ξανθοπούλου ενόψει του προημιτελικού με τον ΑΟ Θήρας υπογράμμισε «Συνεχίζουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου και καλούμαστε να υπερασπιστούμε παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει , τους τόσους τίτλους αυτής της ομάδας. Έχουν αλλάξει πολλά από την αρχή της σεζόν για εμάς αλλά αυτή η ομάδα έχει προσωπικότητα και το έχει δείξει. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του Α.Ο. Θήρας στο youtube (ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV).