Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στρατιώτες του… βόλεϊ

Στρατιώτες του… βόλεϊ

Χωρίς τους Σταύρο Κασαμπαλή και Γρηγόρη Κοντοστάθη θα αναγκαστεί να αγωνιστεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κόντρα σε ΠΑΟΚ και Σίλβερ Ταλίν για το Τσάλντζ Καπ καθώς οι δύο νεαροί παίκτες βρίσκονται στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσουν προετοιμασία τους με τον Στρατό Ξηράς για το Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων…

Τις… υπηρεσίες τους στην ομάδα του Στρατού Ξηράς και μόνο θα δώσουν τις επόμενες ημέρες οι Κασαμπαλής και Κοντοστάθης. Οι δύο νεαροί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης παράλληλα με την παρουσία τους στην ομάδα του Έβρου υπηρετούν την θητεία τους στον Ελληνικό Στρατό.

Εν όψει του Πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων που θα διεξαχθείς 2 με 7 Δεκεμβρίου οι παίκτες των «κυανολεύκων» κλήθηκαν από τον προπονητή της ομάδας του Στρατού Ξηράς κ. Γρηγοράκη να συμμετάσχουν στην προετοιμασία και έτσι αναγκαστικά θα χάσουν τόσο το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Α1, όσο και με τους Εσθονούς της Σίλβερ Ταλίν για το Τσάλεντς Καπ.

Μια απόφαση αναγκαστική για τους παίκτες που προβληματίζει ιδιαίτερα τον Σάκη Μουστακίδη η απουσία του Κασαμπαλή ο οποίος είχε χρόνο συμμετοχής στους τελευταίους αγώνες και μάλιστα ήταν από τους πρωταγωνιστές στην αναμέτρηση του Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι ίδιοι έβγαλαν τις φόρμες με τα… “κυανόλευκα” έβαλααν τις παραλαγές και πήραν φύλο πορείας προς …. Αθήνα. Πάντως όπως φαίνεται και στην φωτογραφία  δείχνουν να απολαμβάνουν τα…. χακί και να χαμογελούν κατά την αναχώρησή τους από την Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα. Όπως δηλαδή κάνει κάθε φυσιολογικός στρατευμένος όταν φεύγει από τον… Έβρο!!!

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...