ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Street volley απο τον Πήγασο Χαϊδαρίου

Street volley απο τον Πήγασο Χαϊδαρίου

Τουρνουά street volley την Κυριακή στην Πλατεία Καραϊσκάκη του Χαϊδαρίου, που συνδυάζει με τη συλλογή τροφίμων και ρούχων για τους πρόσφυγες, διοργανώνει ο Πήγασος.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση του συλλόγου της Δυτικής Αττικής:

«Ο Αθλητικός Όμιλος  ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ   διοργανώνει την Κυριακή 22 Μαΐου και από τις 10.00 έως τις 13.00 μμ το 4ο STREET VOLLEY στην Πλατεία Καραϊσκάκη (πλατεία Νέου Δημαρχείου) . Σε αυτή τη γιορτή που γίνετε μόνο στο Χαϊδάρι από την ομάδα μας θέλουμε να  δώσουμε και ένα κοινωνικό θέμα όπως κάνουμε κάθε φορά.

Ο  Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ  ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ασχολείται κυρίως με τα παιδιά που είναι το μέλλον  κάθε χώρας. Δυστυχώς  όμως υπάρχουν παιδιά που χωρίς να είναι επιλογή τους λόγω του παραλογισμού κάποιων βρίσκονται στη χώρα μας  γλιτώνοντας τον θάνατο μεν αλλά στερούμενα πολλά  άλλα όπως το δικαίωμα στη μόρφωση,στο παιχνίδι, στη χαρά .Είναι τα προσφυγόπουλα .

Ο Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ευαισθητοποιημένος από αυτό το δράμα αυτών των παιδιών αφιερώνει  την εκδήλωση αυτή  σε αυτά και συγκεντρώνει τρόφιμα η γλυκά  για παιδιά (γάλατα,κρέμες, κρουασάν, χυμοί, σνακς, καραμέλες και άλλα) καθώς και  παιδικά ρούχα κυρίως καλοκαιρινά .

Ασχέτως αν συμφωνούμε η διαφωνούμε με το προσφυγικό θέμα  δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια στα αθώα παιδικά μάτια που  βίωσαν πόλεμο ,κακουχίες  ,πνιγμούς και που σίγουρα έχουν  βιώματα που ίσως πολλές φορές να τα έχουν κάνει να ξυπνάνε τη νύχτα κλαίγοντας τρομαγμένα.»