A2

Στρουμφίξανε τα φιλέ (φωτό-video)

Στρουμφίξανε τα φιλέ (φωτό-video)

Όσα ξέρατε για ένα ξεχασμένο χωριουδάκι στο δάσος, όπου τα στρουμφάκια ζούνε μία ησυχη ζωή σε μικροκοπικά μανιτάρια … ξεχάστε τα! Οι άσπονδοι εχθροί του Δρακουμέλ, εθεάθησαν πρόσφατα στα Ιλίσια, να παίζουν βόλεϊ και να γλεντάνε με την ψυχή τους σε ένα μοναδικό τουρνουά.

Με την ευκαιρία του Τριωδίου, τα γλυκύτατα γαλάζια πλασματάκια, δεν άντεξαν στην πρόκληση του Στρουμφοτουρνουά Βόλεϊ των Ακαδημιών του Ηλυσιακού και παραμονές του Αγιου Βαλεντίινου –μου τη δίνουν οι ερωτευμένοι, όπως είπε κι ο Γκρνιάρης- τα… στρούμφισαν όλα στο κλειστό των Ιλισίων, διασκεδάζοντας παρέα με δεκάδες άλλες μικρές και… μικρότερες αθλήτριες, υπό το αδιάκριτο βλέμμα του απαίσιου μάγου!

tournoya

Την παράσταση πάντως, ως γνήσια σταρ έκλεψε η Στρουμφίτα, για τους φίλους και Κέλλυ Παπαδάκη, που μαζί με τις υπόλοιπες προπονήτριες ντύθηκαν τα γνωστά τοις πάσι Στρουμφάκια, Μπαμπαστρουμφ (Στεφανία Μπέμπη), Προκόπης (Αντουανέτα Χαρίση), Μελένιος (Μάλτα Καραγιαννίδου), Χουζούρης (Γεωργία Βαμβακά) και baby στρουμφ η Αναστασία Σταθούλη. Ξεχωριστή μνεία όμως αξίζει και ο πιστός φίλος της ομάδας, που δέχθηκε να υποδυθεί τον πανούργο Δρακουμέλ. Όλα τα υπόλοιπα παιδιά είχαν ντυθεί ανά ομάδες κάποιο ξεχωριστό, δικό τους θέμα.

STROUMFOTOURNOYA

Και του στρουμφοχρόνου λοιπόν…

Το VIDEO του… στρουμφοτουρνουά

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...