Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Summer Multi Sports Camp Ethnikos-Samothraki

Summer Multi Sports Camp Ethnikos-Samothraki

Με την συμμετοχή 50 παιδιών και τεράστια αισιοδοξία ξεκινά από σήμερα το Summer Multi Sports Camp Ethnikos-Samothraki. Μια πρωτοβουλία του Δήμου Σαμοθράκης και του  Εθνικού Αλεξανδρούπολης που έχει στόχο μέσω του καλοκαιρινού αθλητικού καμπ να προσφέρει στα μικρά παιδιά μια εβδομάδα διακοπών αλλά και προπονήσεων σε πολλά αθλήματα.

Μια αξιέπαινη, όσο και φιλόδοξη προσπάθεια ξεκίνησαν Δήμος Σαμοθράκης και ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης καθώς ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το πρώτο αθλητικό καμπ στο νησί της Νίκης.

Ήδη 50 μικρά παιδιά συμμετέχουν στο πρόγραμμα και βρίσκονται στο νησί για να απολαύσουν ολιγοήμερες διακοπές, αλλά και…. να μυηθούν στα αγαπημένα τους αθλήματα με το βόλεϊ να έχει εξέχουσα θέση στις προτιμήσεις τους.

Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος από τα παιδιά αλλά και όλα τα αθλητικά τμήματα του Εθνικού συγκεντρώνουν μεγάλη συμμετοχή με τους προπονητές των «κυανολεύκων» να μαθένουν τα μυστικά τους στο κλειστό γήπεδο του Γυμνασίου, το γήπεδο Χώρας και στην θάλασσα περιοχή της Καμαριώτισσας.

Το βράδυ τα συμμετέχοντα παιδιά χόρεψαν Zumba στο λιμάνι με γυμνάστρια του Εθνικού και έπαιξαν σκάκι, εκπαιδευόμενα από πρωταθλητή του Εθνικού. Οι προπονητές φιλοξενούνται από το Δήμο Σαμοθράκης, ενώ το πρόγραμμα θα συνεχισθεί έως και την Παρασκευή.

Το ΔΣ του Εθνικού ευχαριστεί το Δήμο Σαμοθράκης για την πρόταση συνεργασίας, καθώς και τους γονείς των παιδιών, για την εμπιστοσύνη τους, στην ποιότητα του σωματείου.