Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Super Dekany για Αιγάλεω

Super Dekany για Αιγάλεω

Την απόκτηση της 30χρονης Ουγγαρέζας ακραίας Bernadett Dekany ανακοίνωσε το Αιγάλεω που πραγματοποίησε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή και με την έλευση της προσθέτει εμπειρία και δυναμική στο φετινό του ρόστερ.

Κίνηση ματ από το Αιγάλεω που φρόντισε να κάνει μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή ντύνοντας στα “κυανόλευκα” την διεθνή Ουγγαρέζα ακραία Bernadett Dekany.

Το βιογραφικό της Bernadett Dekany είναι ιδιαίτερα πλούσιο καθώς η 30χρονη ακραία είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ουγγαρίας με την οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο European Golden League το 2018, ενώ έχει πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Ουγγαρίας με την Βάσας.

Εκτός Ουγγαρίας η Bernadett Dekany έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στην Ιταλία με τις φανέλες των Πέζαρο, Puntotel Sala Consilina, Corpora Aversa, Saugella Team Monza και Delta Informetica Trentino, στην Ρουμανία με την CSM Bucuresti και στη Γαλλία με τις RC Cannes και Pays d’Aix Venelles όπου αγωνιζόταν την περσινή χρονιά.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της η Bernadett Dekany δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να γίνω μέλος της οικογένειας του Αιγάλεω ΑΟ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της σε ένα πρωτάθλημα που γίνεται χρόνο με το χρόνο πιο ανταγωνιστικό. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί. Εύχομαι πάνω από όλα υγεία και μια πετυχημένη χρόνια”.

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω ΑΟ

Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ουγγαρέζα διεθνή αθλήτρια Bernadett Dekany.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής της Bernadett Dekany μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία και πολλές διακρίσεις τόσο σε συλλογικό όσο και εθνικό επίπεδο.

Έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων 2 φορές το πρωτάθλημα και 3 φορές το κύπελλο Ουγγαρίας ενώ έχει κατακτησει ασημένιο μετάλλιο με τη χώρα της στο European Golden League.

Τα πρώτα τις βήματα τα έκανε στη Vasas Obuda (Ουγγαρία) και έπειτα ακολούθησαν Volley Pesaro (Ιταλία), Puntotel Consilina (Ιταλία), Corpora Aversa (Ιταλία), Monza (Ιταλία), CSM Bucuresti (Ρουμανία), Trentino (Ιταλία), RC Cannes (Γαλλία) και Fatum Nyiregyhaza (Ουγγαρία). Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.