LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Τ. Γάτσης: «Όλα για όλα στον τελικό»

Τ. Γάτσης: «Όλα για όλα στον τελικό»
Οι «παραμυθένιες» στιγμές για τον διεθνή κεντρικό, Τάσο Γάτση συνεχίζονται στη Βέροια , αφού ο Εδεσσαίος άσος του Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας, μετά την παρθενική διάκριση του MVP αγωνιστικής της Volley League στην καριέρα του, στον αποψινό τελικό του 10ου Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» κόντρα στον φιναλίστ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, θα διεκδικήσει με τους «ερυθρόλευκους» της Βέροιας την μοναδική κούπα που λείπει από την τροπαιοθήκη του.

«Τεράστια νίκη, τεράστια ομαδική δουλειά, από τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους αθλητές από όλους στην ομάδα. Παίξαμε συγκεντρωμένα, δώσαμε τα πάντα, θα το γιορτάσουμε ακόμη λίγο και στο πιο σημαντικό ματς της χρονιάς θα τα δώσουμε όλα για όλα» δήλωσε ο μακράν πιο σταθερός σε απόδοση παίκτης του Φιλίππου Βέροιας στη φετινή σεζόν.
Μια σεζόν πολύ δύσκολη, που η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα, παρά τον ιστορικό της χαρακτήρα με την παρθενική συμμετοχή της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού βόλεϊ θα ήθελε να αφήσει πίσω της… «Φέτος ήταν λίγο περίεργη χρονιά για το Φίλιππο Βέροιας, με τις διακοπές που υπήρξαν στο πρωτάθλημα, τους τραυματισμούς που είχαμε και τον κορονοϊό, από τον οποίο νόσησε όλη η ομάδα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε σχεδόν ποτέ να αγωνιστούμε πλήρεις. Είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στα πλέι άουτ με συνεχόμενα παιχνίδια βάσει προγράμματος και μετακινήσεις, αλλά παρόλα αυτά όλη την εβδομάδα κάναμε πολύ καλή προπόνηση. Παίξαμε με συγκέντρωση, «χτυπήσαμε» τον ΠΑΟΚ σε κάποια σημεία που «πονούσε» και πανηγυρίσαμε αυτή την ιστορική πρόκριση στον τελικό, όπου θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό για να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο» δήλωσε με αποφασιστικότητα ο «πύργος» της βεροιώτικης ομάδας.