Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τα «κλειδία» της Πλατείας στον… Νέβεν Μαϊστόροβιτς

Τα «κλειδία» της Πλατείας στον… Νέβεν Μαϊστόροβιτς

Με τον Νέβεν Μαϊστόροβιτς στον πάγκο θα πορευτεί τη νέα σεζόν στη Volley League ανδρών ο Πανιώνιος καθώς η διοίκηση του Ιστορικού ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό Σέρβο τεχνικό.

Ο Νέβεν Μαϊστόροβιτς αποτελεί τον αντικαταστάτη του Αργύρη Ψάρρα στον πάγκο του Πανιωνίου, με τον Σέρβο τεχνικό να έρχεται στην Πλατεία με φιλοδοξίες και άριστες «συστάσεις» καθώς από το 2024 αποτελεί μέλος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στο προπονητικού τιμ της Εθνικής Σερβίας.

Ο 37χρονος τεχνικός έχοντας ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα μόλις το 2022 από την Τόπολα, έρχεται στην Ελλάδα με στόχο να δικαιώσει τις προσδοκίες όλων και να οδηγήσει τους «κυανέρυθρους» στις επιτυχίες.

Στις πρώτες δηλώσεις ως τεχνικός του Ιστορικού, ο Νέβαν Μαϊστόροβιτς, υπογράμμισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι ο προπονητής του Πανιωνίου την επόμενη σεζόν, ενός συλλόγου με πλούσια παράδοση και ιστορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου ως νέου προπονητή, ώστε να ηγηθώ της ομάδας προς την επίτευξη σπουδαίων αποτελεσμάτων.

Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό την ερχόμενη σεζόν, η οποία είναι γεμάτη φιλοδοξίες, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Με τη στήριξη των φιλάθλων, των παικτών, του προπονητικού επιτελείου και ολόκληρου του συλλόγου, πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα».

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Πανιωνίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νέβεν Μαϊστόροβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής γεννήθηκε στις 17/3/1989 και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2022, μέσω της OK Karađorđe Topola. Από το 2024 έχει τον ρόλο του βοηθού στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής Σερβίας.