Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τα «μαγικά χαρτάκια» για την Πυλαία

Τα «μαγικά χαρτάκια» για την Πυλαία

Κάλεσμα και πληροφορίες στον κόσμο του ΠΑΟΚ έκαναν με κοινή ανακοίνωσή τους ο Ερασιτέχνης και το ΤΑΠ του Δικεφάλου προκειμένου στον τέταρτο τελικό (4/5, 19.00) στο Παλατάκι να μην πέφτει καρφίτσα με στόχο οι Θεσσαλονικείς να κάνουν το 3-1 στις νίκες και να σηκώσουν το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η από κοινού ανακοίνωση του Α.Σ και του ΤΑΠ ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Έλα στο Παλατάκι και ζήσε τη στιγμή, γράψε την ιστορία μαζί με τους παίκτες και δώσε την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα, στο δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ο Α.Σ. και το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ καλούν όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τους παίκτες, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, σε ένα ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ γήπεδο.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα θα υπάρχει ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10€

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται:

  1. Στο PAOK Sports Arena
    (Τρίτη-Τετάρτη 10:00-19:00 και Πέμπτη 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα)
  2. Στα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ (Θύρα 7 γηπέδου Τούμπας) Τρίτη-Τετάρτη 10:00-20:00 και Πέμπτη 10:00-16:00
  3. Μέσω internet στη διεύθυνση: www.tickethour.com
  4. Καταστήματα Γερμανός

Ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., για την τέταρτη αγωνιστική της τελικής φάσης, θα διεξαχθεί στις 04 Μαΐου 2017 στις 19:00, στο PAOK Sports Arena.

*Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, στο γήπεδο θα εισέρχονται μόνο κάτοχοι εισιτηρίων του αγώνα, εισιτήριων διαρκείας και διαπιστεύσεων. Κατά την είσοδο θα υπάρχει διπλός έλεγχος. Πρόσβαση στο vip parking θα έχουν οι κάτοχοι κάρτας parking vip και όσοι είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα”.