Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα μοντέλα της… Ηλιούπολης!

Τα μοντέλα της… Ηλιούπολης!

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν για λίγες ώρες οι αθλήτριες της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της επίσημης φωτογράφισης για τη νέα σεζόν.

Στα πρότυπα των συλλόγων υψηλού επιπέδου, λίγο πριν την προπόνηση, άπαντες στο γυναικείο τμήμα, συντονίστηκαν στους ρυθμούς και τις… προσταγές του φωτογράφου Γιάννη Πουλημένου.

Πόζες και στάσεις που θα ζήλευαν επαγγελματίες του «μόντελινγκ», για τις ανάγκες της νέας ιστοσελίδας  ilioupoliwomen.gr και όχι μόνο, οι αθλήτριες του συλλόγου συνδύασαν τη φινέτσα με την αθλητική παρουσία, με συνέπεια να προκύψει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μέσα σε όλα αυτά, υπήρξε και μια έκπληξη που ξάφνιασε ευχάριστα τις κοπέλες. Κάμερα της ΕΡΤ βρέθηκε στο χώρο της φωτογράφισης προκειμένου να απαθανατίσει το «back stage» του γεγονότος και παράλληλα να το προβάλει στα δελτία ειδήσεων του κρατικού φορέα αλλά και στην εκπομπή της Τετάρτης «ert sports» στις 22:00.

Παρά το εύθυμο κλίμα που είχε δημιουργηθεί, η κ. Λυκογιάννη δεν… χαρίστηκε με την απογευματινή προπόνηση και έστω με μια μικρή καθυστέρηση ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα στη Λάρισα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γκλιγκόροβιτς μετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα της Τρίτης, αλλά παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή της ενόψει του Σαββατιάτικου ματς, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα θλάσης στο γαστροκνήμιο.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!