A2

Τα «όσκαρ» του Αιγάλεω! (φωτό)

Τα «όσκαρ» του Αιγάλεω! (φωτό)

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα η διοίκηση του Αιγάλεω, βράβευσε όλες τις αθλήτριες που διακρίθηκαν τη φετινή χρονιά και οδήγησαν την ομάδες του Σίτι σε τέσσερα φάιναλ φορ και αμέτρητες διακρίσεις.

Σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση που έγινε σε κοσμική ταβέρνα,  από τον πρόεδρο του τμήματος , Παντελή Βλάχο και την γενικό αρχηγό, Τασούλα Βλάχου, δόθηκαν τα φετινά «οσκαρ» του Σίτι!

Αρχικά ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας κ. Παλτόγλου, βράβευσε την ομάδα των  νεανίδων που κατέκτησε το φαιναλ φορ ΕΣΠΕΔΑ και τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, με πρώτη την αρχηγό,  Κατερίνα Βλάχου και τις Χαραλαμποπούλου, Παλιοθοδώρου,  Μανώλικα. Ο υπεύθυνος τμήματος μπάσκετ, Χατζηπαναγιώτου, τις Κομβόκη, Κουλοπούλου, Μονάντερα, Μπλέκα, Αναστασιάδη, Οικονομοπούλου και ο πρόεδρος του βόλεϊ, κ. Βλάχος, τις  Εξακουστίδου, Μικέλη, Παύλου, Γαρδούνη.

Aigaleo 00222222Aigaleo 00333333

Επίσης βραβείο πήραν η αρχιτέκτονας όλων των φετινών επιτυχιών του συλλόγου, η προπονήτρια Αγγελική Αντωνιαδου, η συνεργάτιδα της και αρχηγός της γυναικείας ομάδας, Έφη Ιωάννου, η γενική αρχηγός Τασούλα Βλάχου ενώ ο κ. Παλτόγλου παρέδωσε στην Κατερίνα Βλάχου, βαρύτιμο κύπελλο για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Καρδίτσας.

Στη συνέχεια ο προσκεκλημένος της ομάδας, Αρχιμανδρίτης Μιχαήλ, βράβευσε την αρχηγό των Κορασίδων, Κατερίνα Κουλοπούλου για την δεύτερη θέση στο φαιναλ φορ κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, και την επική πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ζακύνθου όπως και τις Αναστασιάδη, Μικέλη, Καρούμπα, Μονάντερα, Εξακουστίδου, Μάλτσιου, Βαρβέλη, Χαραλαμποπούλου, Παύλου, Διαμαντοπούλου, Κουλοπούλου Έλενα..

Aigaleo vlaxoy 0055555Aigaleo 006777777

Tην σκυτάλη πήρε, ο παράγοντας κ. Κομπορόζος που εκτελούσε χρέη παρουσιαστή, βράβευσε και πάλι τις προπονήτριες Αντωνιάδου, Ιωάννου και την γενικό αρχηγό, Τασούλα Βλάχου

Ο επίλογος των «οσκαρ» γράφτηκε με τις αναμνηστικές φωτογραφίες που έβγαλαν διαδοχικά οι ομάδες των νεανίδων, κορασίδων και οι γυναίκες(παρούσες επίσης οι Μπιτσάκη, Γρίσπου, Μολδοβανίδη),  κάτω από τα θερμά χειροκροτήματα και τις ιαχές των οικογενειών των αθλητριών και των φίλων της ομάδας που έδωσαν το παρών στην όμορφη εκδήλωση.

Ιωάννου: Δουλειά και αγάπη έφεραν τα αποτελέσματα

Με την διπλή ιδιότητα της αρχηγού και της συνεργάτη της Αγγελικής Αντωνιάδου στο Σίτι, η εμβληματική Έφη Ιωάννου που έχει σήμα κατατεθέν το εκπληκτικό σέρβις,  έκανε στον Volleyplanet τον απολογισμό της χρονιάς.

Για την πέμπτη θέση των γυναικών στην Α2 υποστήριξε; « Ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά στην Α2 στις γυναίκες με την εξασφάλιση της παραμονή μας  από πολύ νωρίς ενω έπεται συνέχεια στη νέα σεζόν.»

Όσον αφορά την σπουδαία πορεία των νεανίδων-κορασίδων που έζησε  από τον πάγκο της ομάδας, η χαλκέντερη αθλήτρια, σχολίασε: «Τα αποτελέσματα που έφεραν οι κοπέλες τα λένε όλα. Οι νεανίδες έκαναν την υπέρβαση, ξεπερνώντας σπουδαίες ομάδες, όπως ο Πανιώνιος και η Αργυρούπολη, που είχαν στόχο τη διεκδίκηση θέσης στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Aigaleo proponhtik;o team 0088888888Aigaleo propontik;o team 009999999

Ο θρίαμβος της θέλησης

Για μια ακόμη χρονιά το Αιγάλεω απέδειξε πως γίνεται δουλειά σε βάθος, υπάρχει ομαδικότητα, αλλά και το απαραίτητο αθλητικό πνεύμα που το κάνουν να ξεχωρίζει από τις άλλες ομάδες.»

Για τον άθλο των κορασίδων με επικές ανατροπές-πρόκρισης στο φάιναλ φορ της ΕΣΠΕΔΑ και στο απόλυτο θρίλερ στο νοκ-άουτ ματς με το φαβορί Μαρκόπουλο για το φάιναλ φορ της Ζακύνθου, τόνισε: «Οι κορασίδες μας ξεκίνησαν με πολύ χαμηλούς τόνους, χωρίς προσθήκες αλλά κατάφεραν με πολύ πίστη, πάθος και με το αγωνιστικό πλάνο της κ. Αντωνιάδου, να ξεπεράσουν ομάδες όπως το Μαρκόπουλο που είχε στόχο την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Ήταν ο θρίαμβος της μεγάλης θέλησης των παικτριών του Σίτι που μπήκαν στο γήπεδο τρομερά αποφασισμένες για τη νίκη. Ως και στη Ζάκυνθο που έγινε το πανελλήνιο κορασίδων, καταφέραμε να κλέψουμε τις εντυπώσεις, κερδίζοντας στο φινάλε των αγώνων τους πρωταθλητές, Μακεδόνες Αξιού

Aigaleo 010101010101Aigaleo dioikisi 00444444

Το όμορφο είναι ότι το Αιγάλεω είναι ένας σύλλογος με τεράστια παράδοση, πασίγνωστο για την παραγωγή ταλέντων από τα τμήματα υποδομής αλλά και γνωστό για την αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων που το διοικούν.Είναι τιμή για το Αιγάλεω να του κτυπούν την πόρτα, αθλήτριες που θέλουν να ενταχθούν στο ρόστερ του, ώστε να γευτούν όσα ζούμε.»

Βλάχου: Τα δώσαμε όλα

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η πασαδόρος των γυναικών, αρχηγός της εθνικής νεανίδων, και κάπτεν της αντίστοιχης ομάδας του Σίτι, Κατερίνα Βλάχου που ξεχώρισε φέτος για την προσωπικότητα και αγωνιστική ωριμότητα που έβγαλε στις μάχες του φιλέ, σχολίασε: «Συμφωνώ με την Έφη, η χρονιά ήταν πολύ επιτυχημένη για όλες τις ομάδες του συλλόγου. Οι νεάνιδες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με την κατάκτηση του τίτλου της ΕΣΠΕΔΑ και την συμμετοχή στο μεγάλο τελικό του πανελληνίου ενώ οι κορασίδες που ήταν και παράλληλα συμπαίκτριες μου κατέθεσαν την ψυχή τους για να περάσουν στον τελικό της ΕΣΠΕΔΑ αλλά και να περάσουν στη Ζάκυνθο. Επίσης οι γυναίκες έμειναν πολύ άνετα στην κατηγορία.»

Τrapezi kypello neanidon-05678Mikeli-788888

Τέλος η αρχηγός των κορασίδων, Κατερίνα Κουλοπούλου που έκανε εξαιρετικά τουρνουά και με τις νεανίδες αρκέστηκε να δηλώσει: «Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για το Αιγάλεω και τα καλά αποτελέσματα που πετύχαμε ήταν από το πάθος και τη ψυχή που βγάλαμε στο γήπεδο.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...