Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα… ρέστα τους στη Νάξο

Τα… ρέστα τους στη Νάξο

Μονόδρομος μοιάζει για τον Πανναξιακό ο αποψινός β’ ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό (18.00, ΝΕΡΙΤ Plus), όπου με την δύναμη της έδρας της Νάξου, η νησιωτική ομάδα έκπληξη της Α1 Γυναικών, μετά το 3-1 της α’ αναμέτρησης της σειράς των αγώνων, παίζει τα… ρέστα της, με στόχο να ισοφαρίσει στις νίκες και να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό σε τρίτο ματς.

«Πρέπει να το κερδίσουμε, παίζουμε στην έδρα μας κάτι που σημαίνει ότι περιμένουμε ότι οι φίλαθλοί μας θα μας υποστηρίξουν και θα μας βοηθήσουν ώστε να πετύχουμε το στόχο μας” ξεκαθάρισε στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ, αρχικά ο Βούλγαρος τεχνικός του Πανναξιακού, Ατάνας Πετρόφ και συμπλήρωσε: «Σημαντικό ρόλο θα παίξει η ψυχολογία καθότι θέλουμε ένα δυνατό ξεκίνημα που να βάλει και την εξέδρα ακόμη πιο έντονα στο παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω ότι οι αθλήτριες μου θα έχουν θετική προσέγγιση και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να πάρουμε τη νίκη. Και στον αγωνιστικό τομέα το σέρβις και η υποδοχή όπως έχουν δείξει έως τώρα είναι τα σημεία αναφοράς στις συναντήσεις μας με τον Παναθηναϊκό».

Η αποστολή του «τριφυλλιού», βρίσκεται ήδη στο νησί και δίχως να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα η ομάδα του Γιώργου Ρούση σκοπεύει να ζευγαρώσει τις νίκες της και να γίνει η πρώτη ομάδα που θα περάσει στον τελικό. «Περιμένουμε ένα ακόμη σκληρό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες έχουν δείξει ότι είναι ισοδύναμες, ενώ πλέον ξέρουν καλά η μία την άλλη. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε φυσικά να κάνουμε το 2-0 και να τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση από αύριο, αλλά το άγχος θα το έχει η Νάξος και όχι η δική μου ομάδα».

Αύριο εξάλλου στο κλειστό του Ιωνικού Ν.Φ η ΑΕΚ, υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο β’ ημιτελικό, με στόχο να ρεφάρει την ήττα με 3-0 του α’ αγώνα στο κλειστό του Ρέντη και να οδηγήσει τη σειρά ξανά σε τρίτο ματς στο “Μελίνα Μερκούρη”.