ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα βιογραφικά του συνδυασμού Μαυρομάτη

Τα βιογραφικά του συνδυασμού Μαυρομάτη

Ο συνδυασμός “Στηρίζουμε για το Βόλεϊ” απέστειλε τα βιογραφικά των τακτικών μελών του που θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές της ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά:

1. Αχιλλέας Μαυρομάτης (ΠΑΟΚ)

mauromatis

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1966 και σπούδασε στο τμήμα νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Μετά την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών του στον τομέα των Ποινικών Επιστημών απέκτησε με άριστα τον τίτλο του διδάκτορα Νομικής στο ΑΠΘ με θέμα διατριβής «Ποινικά αδικήματα στον αθλητισμό». Ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου και από το 2008 είναι επικεφαλής του νομικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, γερμανικά. Με πληθώρα ακαδημαϊκών και επιστημονικών δραστηριοτήτων (διδασκαλίες, εισηγήσεις σε συνέδρια, δημοσιεύσεις, αλλά και την έκδοση τριών επιστημονικών συγγραμμάτων και τη συμμετοχή και επιμέλεια σε περισσότερα) έχει αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα.  Μεταξύ άλλων διετέλεσε μέλος, ΓΓ και Πρόεδρος του Σ.Α. Πειραματικού (1985-2010), μέλος, ΓΓ και Πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ (1993-2010), μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ από το 1993 μέχρι σήμερα (Πρόεδρος από το 2010), μέλος του ΕΣΚΑΝ (2003-2006) και  μέλος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του Υφυπουργείου Αθλητισμού επί τριών διαφορετικών κυβερνήσεων. Σε διεθνές επίπεδο διετέλεσε μεταξύ άλλων Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Βαλκανικής Ένωσης μέλος και Γραμματέας της Νομικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Βόλεϊ (CEV) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βόλεϊ (FIVB), μέλος του ΔΣ του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ (WADA), ενώ τον Οκτώβρη του 2015 εξελέγη για δεύτερη φορά μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Βόλεϊ (CEV) και για πρώτη της Διεθνούς Ομοσπονδίας (FIVB). Από το 2013 είναι μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής εκπροσωπώντας την ΕΟΠΕκαι από το 2015 μέλος σε επιτροπή της Ένωσης Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών.
2.Σπύρος Γάτος (Αργώ Βόλου)

gatos

Γεννήθηκε στις 26-01-1969 στην Αθήνα, μεγάλωσε στον Βόλο και είναι καθηγητής φυσικής Αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Η ενασχόληση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε από μικρή ηλικία, αρχικά από το άθλημα της κωπηλασίας και κατόπιν στο βόλεϊ.Είναι Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στην κωπηλασία, ενώ μετά την ολοκλήρωση της αθλητικής του καριέρας διετέλεσε επί μια δεκαετία Ομοσπονδιακός προπονητής στην εθνική ομάδα κωπηλασίας ενώ ήταν και τεχνικός διευθυντής του αθλήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
Η ενασχόληση του με το βόλεϊ ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια, όταν ανέλαβε την προεδρία του συλλόγου ΑΣ Αργώ Βόλου, ενώ από το 2014 είναι πρόεδρος στην ΕΣΠΕΚΕΛ (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας).

3. Δημήτρης Γεωργίου (ΑΟ Δεξαμενή Μεταμόρφωσης)
georgiou

Είναι 47 ετών έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών (23, 21, 15 χρονών αντίστοιχα). Yπήρξε αθλητής βόλεϊ στην Αγ. Παρασκευή -όπου ξεκίνησε στην παιδική ηλικία- χωρίς ιδιαίτερες επιδόσεις. Σαν παράγοντας ασχολήθηκε με τα κοινά του συλλόγου ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης όταν τα παιδιά του (2) τον ξανά έφεραν στα γήπεδα. Πριν δέκα χρόνια περίπου ξεκίνησε από μέλος – έφορος – πρόεδρος οικονομικής επιτροπής – γενικός γραμματέας και εδώ και τέσσερα χρόνια από τη θέση του προέδρου. Υπήρξε αναπληρωματικό μέλος της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α στην προηγούμενη θητεία της και μέλος της Δικαστικής Επιτροπής. Εδώ και ένα χρόνο από τις τελευταίες εκλογές της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α είναι τακτικό μέλος και ο Ταμίας της.
4. Γιάννης Γιαννάκης (Άρης)

giannakis

Απόφοιτος ιδιωτικής δημοσιογραφικής σχολής. Τεχνικός διευθυντής – μάνατζερ, στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη Θεσσαλονίκης από το 2013 έως σήμερα. Μάνατζερ αθλητών βόλεϊ. Δούλεψε στις εφημερίδες: Σπόρ του Βορρά, Αθλητική Μακεδονίας –Θράκης, Center For και στο περιοδικό Shoot. Παραγωγός και παρουσιαστής για έξι χρόνια της εκπομπής «Ώρα για βόλεϊ» στον τηλεοπτικό σταθμό Europe1. Διευθυντής της Πανελλήνιας εφημερίδας  αποκλειστικά με το βόλεϊ, Volleytime. Εργάστηκε στο  www.Volleynews.gr και στο www.beachvolleynews.gr

Συνεργάτης του Star Κεντρικής Ελλάδος στους εκτός έδρας αγώνες βόλεϊ του ΓΣ Λαμίας. Τεχνικός διευθυντής – μάνατζερ του Ανατόλια Θεσσαλονίκης Διοργανωτής των τουρνουά σάλας Star Volley (Πανελλήνιο ρεκόρ προσέλευσης συμμετοχών). Διοργανωτής  τουρνουά beach volley

5. Βαγγέλης Δημόπουλος (Πειραματικό)

dimopoulos

Οικονομολόγος και υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.  Από το Σεπτέμβριο του 2012 είναι μέλος του Δ.Σ της Ε.Πε.Σ.Θ και υπεύθυνος του τμήματος πετοσφαίρισης του Συλλόγου Αποφοίτων του Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

6. Γιώργος Διονάς (Πήγασος)

dionas

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963 και κατοικείστη Θεσσαλονίκη από το 1987. Διατηρεί Δικηγορικό γραφείο και ασκεί τη δικηγορία στη Θεσσαλονίκη από το 1989. Πρόεδρος του ΠΗΓΑΣΟΥ ΠΟΛΙΧΝΗΣ. Γενικός Γραμματέας της ΕΠΕΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΠΕΣΘ από το 1997. Μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ από το 2010.

Έχει δύο παιδιά, την Ηρώ και τον Κωστή, αθλητές του βόλεϊ στον ΠΗΓΑΣΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ.

7. Μαρία Καλουδιώτη (ΑΕΣ Ηρακλείου)

kaloudioti

Γεννημένη στο Καλούδι Αιτωλοακαρνανίας το 1963. Καθηγήτρια φυσικής Αγωγής και επί 13 χρόνια διευθύντρια στο Καλλιτεχνικό σχολείο Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2012 δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου και από το 2015 πρόεδρος Ε.Α.Κ.Η

Παράγοντας στο βόλεϊ από το 1994 και πρόεδρος του ίδιου σωματείου ΑΘΛ.Ε.Σ.Η, από το 2004. Η μέχρι τώρα πορεία μου σε όλους τους χώρους ενασχόλησής μου διακρίνεται από την υπομονή και την επιμονή για την επίτευξη στόχων και αρχών.Οι υποψηφιότητές μου κατά καιρούς στο βόλεϊ, σηματοδοτούν καταστάσεις.

2008 Αγώνας για την ανατροπή Μπελιγράτη (καθεστώς 35τίας),υποψηφιότητα με Προσαλίκα.

2010 Αγώνας να εκπέσει το ψηφοδέλτιο Προσαλίκα( με το οποίο εκλέχτηκα), γιατί στάθηκε κατώτερο των περιστάσεων και αντί να ενώσει τον κόσμο του βόλεϊ, δίχασε. Αποστασιοποίηση γιατί δεν βρέθηκε κοινός τόπος και κοινές αρχές.

2012 Αυτόνομη κάθοδος στις εκλογές με ανάδειξη του αναλογικού εκλογικού συστήματος και των καταστατικών αλλαγών (πράγμα που σήμερα αναδεικνύεται ως αναγκαιότητα).

2016 Συνεργασία και υποψηφιότητα  με την παράταξη «συνεχίζουμε για το βόλεϊ με αρχές» του Αχιλλέα Μαυρομάτη, στη βάση αρχών που αναδείχθηκε σε κοινή επιστολή παραγόντων 1-8-2016.

8. Σπύρος Καραχάλιος (Ένωση Ιλίου)

karaxalios

Eίναι υπάλληλος του Υπ.Οικονομικών στη Γεν.Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και ΣΔΟΕ.
Εδώ και δεκαπέντε χρόνια βρίσκεται στο χώρο του βόλεϊ από τη θέση του υπεύθυνου της ομάδας του Α.Ο ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ και όπως ο ίδιος λέει «προσπαθώ να βοηθήσω με κόπο και προσωπικές θυσίες στην ανάπτυξη του αθλήματος».

Εχει δύο κόρες που αγωνίζονται και οι δύο σε ομάδες βόλεϊ, και προσδοκά το καλύτερο και για το άθλημα.
9. Μπάμπης Κόκλας (ΑΕ Γκράβας)

koklas

Kαθηγητής Φυσικής Αγωγή ςστα σχολεία της Γκράβας Πατησίων από το 1983. Έχει διατελέσειμέλος του Δ.Σ του ιστορικού σωματείουA.O Σπόρτινγκεπί σειρά ετώνόπου υπήρξα και αθλητής. Επίσης, είχε εκλεγεί μέλος του Δ.Σ της ΕΟΠΕ επί δυο χρόνα. Eίμαι πρόεδρος της AE Γκράβας από την ίδρυσή της.

10. Βαρβάρα Λάγιου (Ζωγράφου)

lagiou

Γενική Γραμματέας του Α.Κ. Ζωγράφου και Υπεύθυνη του βόλεϊ από το 1994. Μέλος του Δ.Σ της  Ε.Ο.ΠΕ και μέλος της επιτροπής προβολής και marketing.

Στηρίζω και συμμετέχω στις προσεχείς εκλογές της 3ης Σεπτέμβρη με την κίνηση «Συνεχίζουμε για το Βόλεϊ», έχοντας στόχο την ολοκλήρωση της αναβάθμισης του αθλήματος, την καθαρή οικονομική διαχείριση, την προβολή και υποστήριξη όλων των Εθνικών μας ομάδων καθώς και τη σωματειακή ανάπτυξη του συνόλου των σωματείων. Η ηθική και επιτυχημένη πορεία του σημερινού προέδρου Αχιλλέα Μαυρομάτη, με τοποθετεί συνοδοιπόρο και συνυποψήφια και σ’ αυτή την εκλογική προσπάθεια.

11. Μέλπω Λάνδρου (Ερμής Σάμου)

landrou

Πρόεδρος του ΑΣ Σάμου Ερμή και πρόεδρος της ΤΕ Σάμου τα τελευταία τρία χρόνια. Πτυχιούχος Βιβλιοθηκονομίας και συστημάτων πληροφόρησης (Τ.Ε.Ι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ). Παντρεμένη με τον προπονητήΧάρη Κανασάρο, μητέραενός 16χρονουπου παίζει βόλεϊ.

12. Τάκης Μαλακατές (Π.Α.Ο)

malakates

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού Α.Ο. και είναι υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Αθηναϊκού συλλόγου. Έχει διατελέσει επίσης αντιπρόεδρος, γενικός γραμματέας και γενικός αρχηγός του Τριφυλλιακού Α.Ο.

Πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBATROY STATE ALABAMA USA) με επαγγελματική εμπειρία: στο τμήμα Marketing της Αvin, ως Οικονομικός διευθυντής στην Σ. & Κ. ΜΠΕΖΗΣ ΑΕ Ναυτικά Πρακτορεία και ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΕΖΗΣ ΕΠΕ Ναυτικό Πρακτορείο. Εταίροςστην EUROTRANS Διεθνείς Μεταφορές και στην EVERESTTRAVEL&CONGRESSES

13. Τάσος Πέτκος (Αρίων Πτολεμαϊδας)

petkos

Γεννήθηκα το 1951 στην πόλη της Έδεσσας όπου και μεγάλωσα. Το 1975 μετακόμισα στην Πτολεμαίδα για να εργαστώ στη Δ. Ε.Η από όπου συνταξιοδοτήθηκα το 2003. Στην ηλικία των 12 ετών ασχολήθηκα με τον στίβο ενώ παράλληλα έπαιζα βόλεϊ στην τοπική ομάδα του Εδεσσαικού. Από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90 ήμουν διοικητικό μέλος του Φ.Σ Αρίων Πτολεμαΐδας, αρχικά ως γενικός γραμματέας καιέφορος του βόλεϊ ενώ τα τελευταία 10χρόνια διατελώ χρέη προέδρου. Από το 2004-2015 άσκησα τα καθήκοντα του αντιπροέδρου και του γραμματέα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας και την χρονική περίοδο 2010-2012 υπήρξα μέλος του Δ.Σ  της Ε.Ο.Π.Ε. Από το 2012 εώς και σήμερα είμαι μέλος της επιτροπής των Εθνικών Ομάδων.

14. Σοφία Πική (Γλυκά Νερά)
piki

Έχει συμπληρώσει δύο δεκαετίες ενεργούς ενασχόλησης με τα αθλητικά δρώμενα.
Από το 1996 δραστηριοποιείται στον Γυμναστικό Σύλλογο Γλυκών Νερών, ενώ από το 2000 εκλέγεται συνεχώς στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

15. Τάσος Ποδιάς (Νηρέας Χίου)

podias

Γεννημένος το 1956 στα Καρδάμυλα της Χίου. Παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών με σπουδές στο Ναυτικό Λύκειο «Πρωτεύς» στην Αθήνα αλλά και στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πειραιά στον τομέα «Ανάπτυξη καθηκόντων εκτελεστικών Διευθυντών. Σύγχρονοι τρόποι αποτελεσματικής πώλησης και Χρηματοοικονομικής Λογιστικής».

Πρόεδρος της Τοπική Επιτροπής Βόλεϊ της Χίου από το 2010  μέχρι και σήμερα. Αντιπρόεδρος των Αθλητικών Οργανισμών της Χίου και Ικαρίας (ΣΕΓΑΣ 1998-2008). Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού A.Σ ΝΗΡΕΑΣ 1999 – 2007. Νομαρχιακός Σύμβουλος Χίου και πρόεδρος του Οργανισμού Νομαρχιακής Αθλητισμού της Χίου(2003-2006).  Δήμαρχος Καρδαμύλων Χίου 1991 – 1995.

16. Νίκος Σαλίπας (Μεδεών)

salipas
Γεννήθηκε στην Αντίκυρα Βοιωτίας το 1964 και είναι κάτοικος Άσπρων Σπιτιών Βοιωτίας. Παντρεμένος με την Μαρία και πατέρας δύο παιδιών, της Αγγελικής Μαρίας, φοιτήτριας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και  αθλήτριας της πετοσφαίρισης  και  του Χρήστου μαθητή στη Β’ Λυκείου και αθλητή της καλαθοσφαίρισης.

Υπηρέτησε  τον αθλητισμό ως αθλητής της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης ως το 1986. Από το 2004 έως σήμερα ως μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Άσπρων Σπιτιών ενώ από το 2007 έως τον Φεβρουάριο του 2016 από τη θέση του Προέδρου.

Από το 2008 μέχρι σήμερα ως μέλος του Δ.Σ. της Αθλητικής Ψυχαγωγικής Λέσχης Μεδεών ενώ από τον Φεβρουάριο του 2016  στη θέση του  Προέδρου.

Απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου και των σχολών ΩΜΕΓΑ με ειδικότητα Σχεδιαστή Δομικών έργων.

Από το 1992 έως σήμερα εργάζεται στην εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ του ΟΜΙΛΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ( πρώην Pechiney) ενώ από το 2007 έως σήμερα με τον βαθμό του Τεχνικού Παραγωγής Αλουμίνας.

Από το 2014 είμαι μέλος του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων στην εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Χόμπυ μου είναι η κολύμβηση, το beach volley και η χιονοδρομία.

17. Ηλίας Σάντας (ΑΕ Γκύζη Πολυγώνου)

santas

Πτυχιούχος Οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων (ΤΕΙ Κρήτης) αλλά και Οικιακής οικονομίας και οικολογίας (Χαροκόπειου Πανεπιστήμιο) με μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη «βιώσιμη ανάπτυξη». Επί μια πενταετία (2004-2009) βρισκόμουν στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αθηνών-Πειραιώς. Από το 2010 έως σήμερα είμαι στον Ο.Α.Ε.Ε. Περιφερειακό τμήμα Βύρωνα-Καισαριανής (ειδικότητα ΤΕ διοικητικού –λογιστικού).

Αναφορικά με την πολικτική και κοινωνική μου δράση:

2011-2014 Αιρετός  κοινοτικός σύμβουλος της 5ης δημοτικής κοινότητας του δήμου Αθηναίων

2011-2014 Πρόεδρος επιτροπής παιδείας της 5ης δημοτικής κοινότητας του δήμου Αθηναίων

2015- έως σήμερα αιρετός στην εξελεγκτική επιτροπή του Δ.Σ εργαζομένων του Ο.Α.Ε.Ε.

2010-εως σήμερα Πρόεδρος στο αθλητικό σωματείο Α.Ε. ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ

18. Παναγιώτης Σιδέρης (Κτησιφών)

sideris photo

Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το Βόλεϊ. Υπήρξα αθλητής βόλεϊ (1980-83 Π.Α.Ο, 1984-1993 ΚΤΗΣΙΦΩΝΤΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ, 1993-94 Γ.Σ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, 1994-96 Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ) και προπονητής (Α.Σ.Π “ΚΤΗΣΙΦΩΝ”, Φ.Ε.Σ “ΚΑΝΤΖΑΣ”).

Έχω διατελέσει πρόεδρος ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ (2008 – 2014), Γενικός Γραμματέας ΕΟΠΕ (2010 – 2016), Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων ΕΟΠΕ  (2010 – 2012), Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης (2012 – 2016) και μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της BVA  (2015 – 2016).

Επιπλέον, είμαι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμος Παιανίας (2014 – 2019) και πρόεδρος του ΝΠΔΔ  Πολιτιστικού- Αθλητικού Οργανισμούτου Δήμου Παιανίας.

19. Ανδρέας Σπυρόπουλος (Απόλλων Πάτρας)                                            

spyropoulos

Γεννήθηκε το 1961 στην Πάτρα όπου ζει μέχρι σήμερα. Είναι έγγαμος και έχει δύο γιούς. Είναι απόφοιτος Ανωτέρας Ιατρικής Σχολής Βελιγραδίου του τμήματος Φυσικοθεραπείας. Μιλάει την Αγγλική και Σερβοκροάτικη γλώσσα.

Σε ηλικία 16 ετών ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό ως αθλητής, συμμετέχοντας στην ομάδα Βόλλεϋ του Απόλλων Πατρών. Επίσης τη δεκαετία του ’90 ασχολήθηκε ως φυσιοθεραπευτής στην πρώτη ομάδα Μπάσκετ του Απόλλων Πατρών. Τα τελευταία τρία χρόνια ασχολείται διοικητικά με την αντρική ομάδα Βόλλεϋ του Απόλλων Πατρών ως έφορος.

Επαγγελματικά ασχολείται επί 25 χρόνια με εμπορική εταιρεία.

Η αγάπη προς το άθλημα του Βόλεϊ, τον οδήγησε να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Μαυρομάτη στις εκλογές της Ε.Ο.Π.Ε.

20. Χρήστος Σύλλας (Ιωνικός)

syllas

Από το 1977 είμαι παράγοντας στο σωματείο Ιωνικός ΑΣ Ν.Φιλαδελφείας, στο οποίο πρόσφερα τις υπηρεσίες μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Διατέλεσα μέλος του Δ.Σ της ΕΟΠΕ από το 2010 μέχρι σήμερα. Την τελευταία τετραετία υπήρξα πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ. Επίσης κατέχω τη θέση του Γενικού Γραμματέα στην Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας και Ανατολικής Αττικής (Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.)

21. Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου (Νέα Βύσσα)

xatzipanagiotou

Γεννημένος στις Καστανιές του Έβρου στις 21-02-1959.

Συνταξιούχος Συνεταιριστικός υπάλληλος και ασφαλιστικός σύμβουλος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής

Παντρεμένος και έχει δυο γιους τον Γιώργο και τον Παναγιώτη που σήμερα είναι ενεργοί φοιτητές.

Η αγάπη που είχε για τον αθλητισμό από μικρός τον οδήγησε να ασχοληθεί με το στίβο και αργότερα ως διαιτητής του βόλεϊ’ από το 1985 έως το 1990.

Υπήρξε από την αρχή απλός φίλαθλος και στήριξε την προσπάθεια για την δημιουργία της μεγάλης ομάδας βόλεϊ της Ορεστιάδας που αγαπήθηκε απ’ όλους τους Έλληνες και διαφήμισε την πατρίδα μας σε όλη την Ευρώπη.

Το 1990 εκλέχτηκε και ασχολήθηκε με το Δ.Σ του Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ από τη θέση του ταμία  έως το 1994, ενώ τη διετία 1994-1996 διετέλεσε αντιπρόεδρος οικονομικού και δημοσιών σχέσεων κι από το 1996 μέχρι και τον Ιούνιο του 2004 υπήρξε ο πρόεδρος του συλλόγου. Από το 1999 έως και σήμερα έχει εκλεγεί επανειλημμένα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας κι έχει διατελέσει, μέλος της επιτροπής εθνικών ομάδων, έφορος εθνικής γυναικών, πρόεδρος της επιτροπής Ανάπτυξης, αναπληρωτής Πρόεδρος του Beach Volley.