A2

Τα Βριλήσσια είναι εδώ, με Ατσιδαύτη!

Τα Βριλήσσια είναι εδώ, με Ατσιδαύτη!

Δυναμική επιστροφή ετοιμάζουν στα Βριλήσσια, καθώς μετά την περσινή αναστολή λειτουργίας του τμήματος, η πάλαι ποτέ παραδοσιακή δύναμη του γυναικείου βόλεϊ θα αγωνιστεί κανονικά στην Α2 Γυναικών τη σεζόν 2015-2016.

Μετά λοιπόν το περσινό «σοκ» που προκάλεσε στους φίλους του βόλεϊ η απόσυρση της ομάδας οδηγώντας παράλληλα στη διεξαγωγωγή του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών με 11 ομάδες, τα φετινά ανανεωμένα διοικητικά και αγωνιστικά Βριλήσσια, διατηρώντας τα καλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της παλιάς φιλοσοφίας (οικογενειακό κλίμα, συνέπεια και αξιοπιστία στις πληρωμές κ.α), στοχεύουν σε μία υγιή και αξιοπρεπή πορεία, που θα βάλει τις βάσεις για μελλοντικές διακρίσεις του συλλόγου.

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα αναλάβει ο τεχνικός Στέλιος Ατσιδαύτης, ο οποίος μετά το νταμπλ που πανηγύρισε, ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, πέρυσι πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία στον πάγκο του ΓΣ Χαλανδρίου.

Όσον αφορά στο προφίλ της ανανεωμένης ομάδας, θα είναι ένα κράμα εμπειρίας και ενθουσιασμού, αφού θα περιλαμβάνει παλιότερες αλλά και νεαρές αθλήτριες του συλλόγου. Ήδη πάντως τα Βριλήσσια έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με κάποιες πρώην αθλήτριες τους, που την τελευταία σεζόν αγωνίστηκαν στο ΓΣ Χαλανδρίου, όπως οι Τσουμή, Γκότζη, Τσαρακλή και Μαβιλίδου.

Τα Βριλήσσια τη νέα σεζόν θα αγωνιστούν στον Β΄ Υπο- όμιλο του Α’ ομίλου της Α2 Γυναικών με Aιγάλεω, Θέτιδα Βούλας, Ηλυσιακό, Ηρακλή Κηφισιάς, ΖΑΟΝ, Τράχωνες, Αγία Παρασκευή, Αναγέννηση Σάμου, Παγγεραγωτικό Λέσβου, Άθλεση Ηρακλείου.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...