A2

«Τα βρόντηξε» ο Γζουντέλης στον Άρη

«Τα βρόντηξε» ο Γζουντέλης στον Άρη

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα οι “κίτρινοι” μετά την παραίτηση του Έλληνα τεχνικού από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι κακοί οιωνοί, με τους οποίους ο Άρης άνοιξε την αυλαία της φετινής σεζόν στην Α2 Ανδρών δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν για τον πρώην άσο (2002-2007) και προπονητή, Στράτο Γζουντέλη.

Μετά λοιπόν το πρόβλημα που προέκυψε με την προπονητική του ταυτότητα και τον ανάγκασε να “κοουτσάρει” από την εξέδρα, αλλά και τη… λειψανδρία της πρεμιέρας, με τον παροπλισμό tων φετινών του μεταγραφών από τη CEV, λόγω των οφειλών στο πρωην Μαυροβούνιο πασαδόρο, Ντάμποβιτς, αλλά και κάποιες άλλες μετέπειτα καταστάσεις, φαίνεται πως “ξεχείλισαν το ποτήρι” της υπομονής του προπονητή, που από την περασμένη Δευτέρα αποτελεί παρελθόν από τον Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως έως ότου βρεθεί ο διάδοχος του, χρέη προσωρινού προπονητή-παίκτη στην ομάδα έχει αναλάβει ο αρχηγός, Δημήτρης Ωρολογάς.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...