Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Τα βρόντηξε» ο Καπίρης στη Νάξο

«Τα βρόντηξε» ο Καπίρης στη Νάξο

Παρελθόν αποτελεί ο Σταμάτης Καπίρης από την προεδρία του Πανναξιακού Α.Ο.Ν ο οποίος λίγους μήνες μετά την επανεκλογή του υπέβαλλε έπειτα από δύο χρόνια διακυβέρνησης του ναξιώτικου “σκάφους” την παραίτησή του αφήνοντας αιχμές για μεσσίες τελευταίας στιγμής που έχουν ως στόχο την αυτοπροβολή μέσω ψεύτικων κατηγοριών.

Πέρα από τις πολλές “καυτές πατάτες” που κλήθηκε να κρατήσει ως πρόεδρος των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ του συλλόγου, ο κ. Καπίρης φαίνεται πως “πλήρωσε το μάρμαρο” της ακύρωσης των μεταγραφών των δύο Κουβανών αθλητριών που είχαν ανακοινωθεί, λόγω αλλαγής πολιτικής της Ομοσπονδίας της Κούβας, μετά τα γεγονότα του Τάμπερε. Ωστόσο, όπως ακούγεται στο νησί το κενό των “πανθήρων” αναμένεται να καλυφθεί λίαν συντόμως με ισάξιες παίκτριες.

Το πιο δύσκολο θέμα, πάντως για το οποίο υπάρχει έντονη ανησυχία, αφορά, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του Naxospress.gr, στην συμμετοχή ή όχι του τμήματος μπάσκετ στη Γ’ Εθνική.

Κι ενώ υπήρχε όλη η καλή πρόθεση να βρεθεί λύση και το τμήμα μπάσκετ να δηλωθεί κανονικά στην ομοσπονδία τη νέα χρονιά, ο πρόεδρος της ομάδας Σταμάτης Καπίρης, ο άνθρωπος που ανέλαβε τα δύο τελετυαία χρόνια να ηγηθεί στην πιο δύσκολη περίοδο του Πανναξιακού ΑΟΝ υπέβαλλε πριν από λίγο την παραίτησή του.

Οι λόγοι; Οπως αναφέρει στην επιστολή που παραθέτουμε αμέσως μετά το πέρας του δημοσιεύματος έχουν να κάνουν με τις κατηγορίες και τις προσβολές που δέχτηκε από συγκεκριμένα κέντρα αποφάσεων, είχαν ως στόχο να κάνουν κακό στο σύλλογο και να προβληθούν προσωπικά ως μεσσίες της τελευταίας στιγμής εξαπολύοντας ψέματα και κατηγορίες… Ο κος Καπίρης δηλώνει ότι δεν θέλει να συμμετέχει άλλο στην παροδία ανθρώπων και κατηγορίων και τέλος ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν αυτό το χρονικό διάστημα που ήταν στη πρώτη σειρά των επάλξεων κάνοντας ξεχωριστή μνεία στους Νίκο Βαφεία και Γιώργο Βερώνη..

Δείτε ΕΔΩ σε αρχείο pdf την επιστολή παραίτησης Καπίρη

Πηγή: Νaxospress.gr

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...