Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΤΑΑ Φίλιππος Βέροιας: «Το πήρε το κορίτσι» ο πρόεδρος (vid)!

ΤΑΑ Φίλιππος Βέροιας: «Το πήρε το κορίτσι» ο πρόεδρος (vid)!
Στο βολεϊκό γάμο της χρονιάς, ο πρόεδρος του αντρικού τμήματος βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρης Πιτούλιας ντύθηκε γαμπρός και νυμφεύθηκε την αγαπημένη του Ιωάννα με παπά και με κουμπάρο αλλά και με… μπάλες βόλεϊ!
Η σχετική ενημέρωση από το ΤΑΑ έχει όλο το… ρεπορτάζ: ‘Έξι μήνες μετά από την πιο ρομαντική πρόταση της χρονιάς με φόντο το χιονισμένο Σέλι, ήρθε ο γάμος του Δημήτρη και της Ιωάννας στη Βέροια. και το αγαπημένο ζευγάρι κάνοντας την διαφορά, επέλεξε να «ανεβεί τα σκαλιά της της εκκλησίας» το… αποκαλόκαιρο!
Παρουσία, δεκάδων φίλων, συγγενών, αλλά και σύσσωμης της ομάδας του Φιλίππου στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου της Βέροιας, ο πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ των «ερυθρόλευκων της Βέροιας», Δημήτρης Πιτούλιας κομψότατος με το μαύρο του κοστούμι παντρεύτηκε στις 28 Αυγούστου την «εκλεκτή της καρδιάς» του Ιωάννα, που έλαμπε από ευτυχία και ομορφιά, μέσα στο υπέροχο νυφικό της, θυμίζοντας πριγκίπισσα των παραμυθιών.
Μέσα σε θερμά χειροκροτήματα, οι πανευτυχείς άνδρες της οικογένειας Μηνούδη, πατέρας και αδελφός, περπατώντας στον στολισμένο διάδρομο της εκκλησίας παρέδωσαν συγκινημένοι την όμορφη νυφούλα στον ανυπόμονο γαμπρό.
Μετά την ανταλλαγή των όρκων αιώνιας πίστης και αγάπης, το νεόνυμφο ζευγάρι αλλά και το συγκεντρωμένο πλήθος περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη, αν και όλοι γνωρίζουν τον έρωτα του ζευγαριού για το βόλεϊ! Κατά την έξοδό από το ναό, οι αθλητές του συλλόγου, δημιούργησαν προς τιμήν των ευτυχισμένων νεόνυμφων μια “αψίδα” με… μπάλες βόλεϊ, κάτω από την οποία πέρασαν ο Δημήτρης και η Ιωάννα, μέσα σε θερμά χειροκροτήματα και ευχές των παρευρισκόμενων για “βίον ανθόσπαρτον”.
Ακολούθησε η καθιερωμένη γαμήλια δεξίωση στο πολυτελές κτήμα «Ροδόκηπος», η οποία θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη του Δημήτρη και της Ιωάννα ως το «μεγαλύτερο πάρτι της ζωής τους»!
Μεταξύ των συγγενών και φίλων του ζευγαριού, βρίσκονται και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι, όπως υφυπουργός Οικονομικών. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Γιουτίκας, ο Βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, Τάσος Μπαρτζώνας, ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π., Παντελής Ταρνατόρος, αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. και αντιπρόεδρος του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, καθώς και ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, ο Αντώνης Τσαλόπουλος
Υπό τους «μεθυστικούς» ήχους του ερωτικού σαξοφώνου του μουσικού και αθλητή του Φιλίππου, Τάσου Σαρηόγλου, τα φώτα έσβησαν για την εντυπωσιακή είσοδο του νεόνυμφου ζευγαριού.
Πιασμένοι σφιχτά χέρι-χέρι, υπό τη μελωδία του «Μαζι σου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, πέρασαν από το διάδρομο που σχημάτιζαν οι αναμμένοι πυρσοί στα χέρια των αθλητών της ομάδας, ενώ γύρω τους τους τα δεκάδες φωτογραφικά φλας, φώτιζαν ακόμη περισσότερη τα ήδη λαμπερά, από ευτυχία, πρόσωπά τους.
Χορεύοντας στους ρυθμούς του υπέροχου «All of Me» του John Legend το ερωτευμένο ζευγάρι σκόρπισε συγκίνηση και μοναδικά συναισθήματα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους, ενώ μετά ακολούθησε μια ακόμη… γλυκιά στιγμή, με τους νεόνυμφους να κόβουν την πολυώροφη γαμήλια τούρτα και να ταΐζει ο ένας τον άλλον στο στόμα, μέσα σε χειροκροτήματα!
Την ίδια στιγμή δεκάδες εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, έκαναν τη νύχτα… μέρα, ενώ το γλέντι και οι χοροί ακολούθησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
Πρόεδρε να ζήσετε ευτυχισμένοι με την… προεδρίνα σου να’ στε πάντα ερωτευμένοι ο ένας στο πλευρό του άλλου να χαίρεστε κάθε όμορφη στιγμή της ζωής και τις επιτυχίες της ομάδας”!!!

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...