Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΤΑΑ Παναθηναϊκός: «Κάποιοι ίσως βρήκαν ευκαιρία να μας τελειώσουν…»

ΤΑΑ Παναθηναϊκός: «Κάποιοι ίσως βρήκαν ευκαιρία να μας τελειώσουν…»
Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του κ. Γεωργουλέα με υπονοούμενα ότι ορισμένοι δεν θέλουν τον Παναθηναϊκό στην Α1 εξέδωσε το ΤΑΑ Παναθηναϊκός μετά την αναμέτρηση με τη Νίκη Αιγινίου, όπου οι “πράσινοι” γνώρισαν την ήττα με 3-2 σετ.
Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΠΑΟ:
“Όταν το ΤΑΠ Παναθηναϊκός αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Α1, ξέραμε καλά ότι ο δρόμος θα είναι μακρύς και δύσβατος. Ήταν όμως η επιλογή που κρίναμε ότι αρμόζει στην ιστορία της ομάδας και ότι ταυτόχρονα θα μας δώσει τη δυνατότητα να καλύψουμε μέρος των χρεών περασμένων ετών -κάτι το οποίο πράγματι συμβαίνει.
Είναι προφανές, όμως, ότι κάποιοι στο ελληνικό βόλεϊ δεν θέλουν τον Παναθηναϊκό στην Α1. Το διαπιστώσαμε κι άλλες φορές μέχρι σήμερα και ίσως ήταν λάθος μας που δεν το καταγγείλαμε δημόσια.
Σήμερα, όμως, το ποτήρι ξεχείλισε. Ο άνθρωπος που τα σφυρίγματά του μας απέκλεισαν δύο χρονιές από το Κύπελλο, τώρα με πρωτοφανείς αποφάσεις στα πιο κρίσιμα σημεία του αγώνα αλλοίωσε το αποτέλεσμα, μας στέρησε δυο βαθμούς και τους έδωσε στην αντίπαλη ομάδα. Δεν πιστεύουμε ότι έκανε απλώς ανθρώπινα λάθη και πολύ αμφιβάλλουμε για το αν το να χάσουμε σήμερα ήταν μόνο δική του επιθυμία και όχι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου εναντίον του Παναθηναϊκού.
Κάποιοι ίσως νομίζουν ότι βρήκαν ευκαιρία να μας τελειώσουν… Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην τα καταφέρουν. Δεν ζητάμε χάρες. Όσοι διοικούν το ελληνικό βόλεϊ και αυτό το πρωτάθλημα, πρέπει πλέον να αποδείξουν ότι δεν προσπαθούν να εξοντώσουν τον Παναθηναϊκό  Η πρώτη -και ελάχιστη- κίνηση θα είναι φυσικά να μην ξαναπαίξει αυτός ο διαιτητής σε αγώνα του Παναθηναϊκού.
ΥΓ: Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει τραβήξει πολλά και δικαιολογημένα είναι αφάνταστα πικραμένος. Ζητάμε συγγνώμη από όσους στενοχωριούνται και εξαιτίας του βόλεϊ. Ευχαριστούμε όσους είναι δίπλα μας και όσους αγωνιούν για αυτή την ομάδα. Να ξέρουν όλοι ότι τους χρειαζόμαστε κοντά μας. Όλους. Το μόνο που σκεφτόμαστε όλοι στην ομάδα είναι πώς θα μείνουμε στην κατηγορία και τον αγώνα για να τα καταφέρουμε θα τον δώσουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Και να είναι σίγουροι άπαντες ότι θα τα καταφέρουμε”!