Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΤΑΑ ΠΑΟ: «Μην πέσει στην παγίδα κανείς»

ΤΑΑ ΠΑΟ: «Μην πέσει στην παγίδα κανείς»
Μέσα σε λίγες ώρες, το ΤΑΑ Παναθηναϊκός εξέδωσε και δεύτερη ανακοίνωση με κύριο αποδέκτη τους φιλάθλους της ομάδας προκειμένου να βοηθήσουν τους “πράσινους” μόνο με τη δύναμη της φωνής τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Φίλαθλοι του ΠαναθηναϊκούΗ ομάδα μας σήμερα παίζει τον 4ο ημιτελικό για το πρωτάθλημα της Volleyleague. Οι παίχτες, ο προπονητής, η διοίκηση, όλο το επιτελείο, σας θέλουν δίπλα τους, με πάθος αλλά ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ. Μαζί να παλέψουμε για να περάσουμε στον τελικό, κι αν τα καταφέρουμε μαζί να είμαστε και στον τελικό.

Όποιος βρεθεί στην κερκίδα του κλειστού της Κυψέλης σήμερα θα πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι:

– Το παιχνίδι μπορεί να διακοπεί με το παραμικρό. Δεν υπάρχει ανοχή. Η ομάδα μας έχει κάνει υπέρβαση, χρειάζεται μία νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια για να πάει στον τελικό, κανείς δεν έχει το δικαίωμα με μια ανοησία να της στερήσει αυτή την ευκαιρία.

– Ο ΠΑΟΚ έχει πει ξεκάθαρα ότι επιθυμεί να διακοπεί το παιχνίδι υπέρ του. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ,ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝ 5ος ΑΓΩΝΑΣ. Γι’αυτό ο ΠΑΟΚ ήθελε διακοπή την Τρίτη, πόσο μάλλον σήμερα που θα είναι και η τελευταία του ευκαιρία. Μπορεί και να την επιδιώξει κιόλας. Περιμένουμε πάλι να δούμε διαμαρτυρίες χωρίς λόγο, θεατρινισμούς, εριστική συμπεριφορά. Φοβούμαστε ότι μπορεί να δούμε και χειρονομίες. Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΝΕΙΣ. Δεν μας νοιάζει τι θα κάνουν. Εμείς το παιχνίδι μας. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

– Ο Παναθηναϊκός θέλει τα παιχνίδια να τα κερδίζει στα ίσια και με την αξία του. Αν είμαστε καλύτεροι θα κερδίσουμε, αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος αυτή τη φορά ας κερδίσει αυτός και μπράβο του. Δεν χρειάζεται, ούτε έχει ποτέ χρησιμοποιήσει «κλίμα τρομοκρατίας» για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Οι παίχτες στο γήπεδο να παίζουν το παιχνίδι τους, ο κόσμος στην εξέδρα να τους ενισχύει με φωνές και με τραγούδια, όλοι μαζί για τη νίκη. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός.

– Καμία πρόκληση από του αντιπάλους, καμία διαιτητική απόφαση, τίποτα, τίποτα, τίποτα απολύτως δεν δικαιολογεί να πέσει το παραμικρό μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε ΦΩΝΗ και ΠΡΟΣΟΧΗ. Κι αν χάνουμε, ακόμα περισσότερη φωνή, αν κερδίζουμε ακόμα μεγαλύτερη προσοχή γιατί τότε είναι πιο επικίνδυνο να μας προκαλέσουν.

Δεν θέλουμε να οξύνουμε την ατμόσφαιρα, γι’ αυτό και δεν επιθυμούμε να απαντήσουμε άλλο στις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις των παραγόντων του ΠΑΟΚ. Τους καλούμε να ρίξουν τους τόνους και να βοηθήσουν το άθλημα.

Θα το πούμε για άλλη μια φορά: Ας κερδίσει ο καλύτερος. Ελπίζουμε αυτό να επιθυμεί και ο αντίπαλός μας και να δούμε άλλο ένα συναρπαστικό παιχνίδι που προάγει το ελληνικό βόλεϊ. Σε ένα γεμάτο γήπεδο με ωραία, φίλαθλη ατμόσφαιρα

».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...