LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Ταρνατόρος : Αν έγινε λάθος θα διορθωθεί (VIDEO)

Ταρνατόρος : Αν έγινε λάθος θα διορθωθεί (VIDEO)

Την έκπληξή του για τις καταγγελίες που έκανε πρόσφατα η Έλενα Σαμαρά περί αθέτησης υποσχέσεων που της δόθηκαν, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, ο οποίος όμως τόνισε πως αν έχει γίνει κάποιο λάθος θα διορθωθεί.

Το League Cup μπορεί να φέρει το όνομά του Νίκου Σαμαρά, ωστόσο αυτά που υποσχέθηκαν εδώ και χρόνια στην Έλενα Σαμαρά έμειναν στα λόγια και ανάγκασαν την χήρα του αειμνήστου «Σαμ» να βγει δημόσιο πριν έναν μήνα και με δηλώσεις στις να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Ωστόσο ακόμη και τώρα περιμένει να ακούσει κάτι και να τις απαντήσουν τόσο η ΕΣΑΠ, όσο και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που είπαν πολλά, αλλά έμειναν στα… λόγια.

Στο περιθώριο της σημερινής συνέντευξης τύπου της διοργάνωσης που ξεκινά σε λίγες ώρες και σε ερώτηση του Volleyplanet για τις καταγγελίες της Έλενας Σαμαρά, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, εξέφρασε την έκπληξή του, ωστόσο στη συνέχεια φρόντισε να δηλώσει πως αν έγινε κάποιο λάθος θα διορθωθεί.

Βεβαίως αυτή η ερώτηση και η απάντηση του προέδρου της ΕΣΑΠ εντέχνως «εξαφανίστηκε» από το ενημερωτικό κείμενο -Δελτίο Τύπου της συνέντευξης τύπου.. Προφανώς για μερικούς δεν ήταν ιδιαιτέρως σημαντικά τα όσα έχει καταγγείλει η Έλενα Σαμαρά και τα όσα ερωτήθηκαν «χαλάνε την γιορτή» που ετοιμάζουν…

Αυτό όμως που είναι οξύμωρο και προκαλεί άσχημες εντυπώσεις είναι ότι παρά το γεγονός πως ο ίδιος ο Παντελής Ταρνατόρος ανέφερε πως έχει προσωπικές σχέσεις με την Έλενα Σαμαρά, στην απάντησή του τόνισε πως ΔΕΝ έχει διαβάσει τα όσα κατήγγειλε η Έλενα, αλλά του μεταφέρθηκαν από άλλον.

Ο Παντελής Ταρνατόρος υπογράμμισε σχετικά «Κατ αρχήν και όσον αφορά το κομμάτι της ΕΣΑΠ, γιατί για τον Εθνικό δεν είμαι αρμόδιο να σας μιλήσω,  εμείς ότι έχουμε πει το έχουμε τηρήσει στο ακέραιο. Ειλικρινά επειδή με την Έλενα μιλάω, εγώ προσωπικά εξεπλάγην για αυτές τις δηλώσεις και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοούσε.

Για να είμαι ξεκάθαρος επειδή ξέρεται πολύ καλά με το θέμα του Νίκου υπήρξαν πολλές παρενέργειες, εμείς από την πρώτη στιγμή είπαμε πως πρέπει να ήμαστε κοντά όχι μόνο την στιγμή που έγινε το κακό, αλλά γενικότερα.

Μου είπαν, γιατί δεν διάβασα τις δηλώσεις, πως η Έλενα εξέφρασε κάποια πικρία για κάποια πράγματα. Εάν έχουμε κάνει κάποιο λάθος εδώ ήμαστε να το διορθώσουμε. Σας μιλάω πολύ ειλικρινά και ανθρώπινα. Ούτως αλλιώς εκκρεμεί μια συζήτηση δική μου προσωπικά με την Έλενα (γιατί πλέον είμαστε σε προσωπικό επίπεδο γνωστοί)  και εννοείται πως ότι και όπου μπορούμε και αν έχουμε κάνει κάποιο λάθος θα το διορθώσουμε. Αλλά και οτιδήποτε άλλο προκύψει εμείς θα ήμαστε κοντά.

Όχι μόνο στην οικογένεια του Σαμαρά, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη οικογένεια ή ανθρώπους που έχουν χαθεί στο βόλεϊ, δυστυχώς είχαμε αρκετά κρούσματα τη τελευταία διετία. Όσο μπορούμε και ότι μπορούμε ειλικρινά ήμαστε κοντά και θα προσπαθήσουμε να ήμαστε κοντά».

Όσο για το αν η Έλενα Σαμαρά έχει προσκληθεί και θα παραβρεθεί στο Final 4 της Γλυφάδας ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ τόνισε «Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω, αλλά εννοείται πως έχει προσκληθεί. Θα χαρούμε πολύ να την δούμε. Όπως είπα με την Έλενα έχουμε επαφές. Πράγματι έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με τον Εθνικό στο οποίος έχουμε μπει ως ΕΣΑΠ στη μέση για να διευθετηθεί αυτή η εκκρεμότητα και θεωρώ πως θα διευθετηθεί και πλέον όλα τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά».