ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ταρνατόρος: «Υψηλότερο θέαμα το 2016»

Ταρνατόρος: «Υψηλότερο θέαμα το 2016»

Την αισιοδοξία του ότι το 2016 θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στο βόλεϊ και ότι η Α1 ανδρών θα προσφέρει στους θεατές και στους τηλεθεατές ένα αναβαθμισμένο αθλητικό προϊόν, εξέφρασε ο Παντελής Ταρνατόρος.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ επίσης στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του αφού κάνει έναν μινι απολογισμό της χρονιάς που πέρασε χαρακτηρίζει το 2016 αφετηρία για μια νέα πορεία στο μέλλον του επαγγελματικού βόλεϊ

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Ταρνατόρου:

«Ένα νέο έτος ανέτειλε και οι προσδοκίες όλων εύχομαι να πραγματοποιηθούν.Από την πλευρά μας είμαστε βέβαιοι πως το 2016 θα είναι ένα ακόμα παραγωγικό έτος για το ελληνικό επαγγελματικό βόλεϊ, το Πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» και το League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Η ευχή μου είναι να υπάρχει πάνω απ΄όλα υγεία σε όλους και να χαιρόμαστε όλοι μαζί το αγαπημένο μας άθλημα.

Εύχομαι επίσης επιτυχίες και συνέπεια λόγων και πράξεων απ΄ όλους τους εμπλεκόμενους με το ανδρικό βόλεϊ.Τα τελευταία χρόνια έγιναν τεράστιες προσπάθειες και μπήκαν οι βάσεις για ένα καλύτερο «αύριο».

Μέσα στο 2015 έγιναν πράξη γενναίες μεταρρυθμίσεις στη λειτουργία των ΤΑΑ, στις σχέσεις τους με τους αθλητές αλλά και στο θεσμικό πλαίσιο του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Κατά τη διάρκεια του 2016 θα δρέψουμε του καρπούς των όσων υλοποιήσαμε και θα χαράξουμε τη νέα πορεία μας στο μέλλον. Είμαι επίσης βέβαιος πως θα σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων και θα υλοποιήσουμε όσα έχουμε αποφασίσει και δεσμευτεί.

Το ΔΣ της ΕΣΑΠ, όλα τα ΤΑΑ, οι αθλητές, οι προπονητές, οι διαιτητές, οι εκπρόσωποι του Τύπου καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι άμεσα ή έμμεσα με το άθλημα του βόλεϊ πιστεύω πως είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις προκλήσεις και θα προσφέρουν στους θεατές και στους τηλεθεατές ένα αναβαθμισμένο αθλητικό προϊόν.

Είμαι βέβαιος πως όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους κρατώντας ψηλά τη βιτρίνα του ελληνικου βόλεϊ σε συλλογικό επίπεδο, όπως άλλωστε κάνουν με επιτυχία εδώ και χρόνια.

Είμαι αισιόδοξος πως το ελληνικό ανδρικό βόλεϊ θα ξεπεράσει με τις λιγότερες απώλειες τα προβλήματα μέσα από τη γενικότερη οικονομική συγκυρία και με τη βοήθεια των μεγάλων χορηγών του, των υποστηρικτών του, των ανθρώπων του και των φιλάθλων του θα έχει καλύτερο μέλλον.

Εύχομαι το 2016 ελπίζω να είναι η απαρχή ενός νέου ξεκινήματος σε όλα τα επίπεδα για οικογενειακή, επαγγελματική και αγωνιστική προκοπή. Θα είναι η χρονιά που θα μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση και ενωμένοι, υγιείς και δυνατοί θα υλοποιήσουμε περισσότερα για το αγαπημένο μας άθλημα».

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
05/07/2024

To νέο Mini Bus της ΕΟΠΕ

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου και του Διοικητικού Συμβουλίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, εξασφαλίστηκε...