Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ταρνατόρος: «Ίσως το καλύτερο πρωτάθλημα της 10ετίας»

Ταρνατόρος: «Ίσως το καλύτερο πρωτάθλημα της 10ετίας»

Παρουσία του εκπρόσωπου της ΟΠΑΠ, αθλητών, προπονητών και πολλών φίλων του αθλήματος ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου του χαιρετισμού στην εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου για την κλήρωση του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2017-2018, εξέφρασε την αισιοδοξία πως και με τη στήριξη τουμεγάλου χορηγού και τη νέα συνεργασία της ΕΡΤ το άθλημα και το φετινό πρωτάθλημα θα… απογειωθούν.

«Σας ευχαριστούμε για τη παρουσία σας, είναι μεγάλη τιμή για εμάς σε αυτόν τον υπέροχο χώρο. Ο ΟΠΑΠ κάνει εκπληκτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες και είναι μεγάλη τιμή που ξεκινάει το πρωτάθλημα από αυτόν τον χώρο.

Το πρωτάθλημα μας, χρόνο με τον χρόνο, γίνεται καλύτερο. Πέρυσι, το πρωτάθλημα κρίθηκε στο τελευταίο παιχνίδι,  έχουμε κορυφαίες ομάδες, παίκτες, προπονητές και διαιτητές. Γίνεται πιο ανταγωνιστικό, πιο αξιόπιστο, οι ομάδες κάνουν το καλύτερο δυνατό, οι αθλητές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και εμείς, οι παράγοντες προσπαθούμε να κάνουμε μπάτζετ. Η ΕΣΑΠ οργανωτικά βελτιώνεται και θέλουμε να δώσουμε ένα ωραίο προϊόν.

volleyleague_klirosi

Δεν είμαστε όμως μόνοι μας, σε αυτή την προσπάθεια. Αν δεν υπήρχαν οι εταιρείες που μας στηρίζουν, χωρίς τον ΟΠΑΠ δεν ξέρουμε που θα βρισκόμασταν γιατί είναι πάντα, όχι μόνο βασικός χορηγός μας, αλλά ο υποστηρικτής μας παντού. Μας αγαπάει και τον αγαπάμε, αλλά πάνω απ’ όλα στηρίζει την προσπάθειά μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους τους ΔΣ της ΕΣΑΠ, τον κ. Φωκά, εκπρόσωπο του ΟΠΑΠ. Πραγματικά είναι πάντα κοντά μας και θα είναι κοντά μας και για τις επόμενες χρονιές. Στηρίζει το πρωτάθλημα και το ελληνικό βόλεϊ.

Ήταν δύσκολο καλοκαίρι για εμάς. Γυρίσαμε σελίδα. Ήμασταν χρόνια με τη NOVA, που θέλω να την ευχαριστήσω και αυτήν για την προσπάθεια και την συνεργασία, όλα αυτά τα χρόνια. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά θέματα για να μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα. Ανταπεξήλθαμε, είμαστε σε καλό δρόμο και με την συμπαράσταση του Υπουργού, είμαστε σε θέση να αισιοδοξούμε και ίσως θα ξεκινήσει το καλύτερο πρωτάθλημα της 10ετίας.

tarnatoros_klirosi

Ήρθαν νέες ομάδες, Αιγίνιο και Πειραιάς, οι υπόλοιπες έχουν ενισχυθεί, οι αθλητές βελτιώνονται. Κρατήσαμε το υπάρχον σύστημα με κάποιες αλλαγές. Πάντα έχουμε γνώμονα να δίνουμε στο βόλεϊ αυτό που του αξίζει. Πλέον, είμαστε ένα. Ένας είναι ο στόχος και έχοντας κοντά, την ΕΟΠΕ, πολιτεία, χορηγούς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Να ευχηθώ να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, οι αθλητές να είναι υγιείς, εμείς οι παράγοντες να κοιτάμε το καλό του συνόλου, οι διαιτητές να κάνουν τα λιγότερα δυνατά λάθη, οι προπονητές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αλλάζουμε σελίδα και πιστεύουμε η νέα σελίδα θα μας απογειώσει, θα δώσει μια άλλη δομή στο πρωτάθλημα».

Πάνος Μπόλας: «Οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές του αθλητισμού»

Ο εκπρόσωπος του ΟΠΑΠ κ. Πάνος Μπόλας δήλωσε: Είμαστε πολύ περήφανοι που σε αυτές τις εγκαταστάσεις στον Ιππόδρομο, φιλοξενούμε την κλήρωση της Volley League. Είμαστε επίσης περήφανοι για την χορηγία προς την ΕΣΑΠ για δύο λόγους. Πρώτον γιατί είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και δεύτερον γιατί ο ΟΠΑΠ είναι στο ιδιωτικό κομμάτι, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού.