DARK ROOM

«Ταξίδεψε» σε… Μυστικό Τοπίο η Παρασκάκη

«Ταξίδεψε» σε… Μυστικό Τοπίο η Παρασκάκη

«Με το δεξί» ξεκίνησε στη Σκόπελο το δίδυμο των πρωταθλητριών Γιούλης Παρασκάκη και Κωνσταντίνας Τσοπούλου την προσπάθεια υπεράσπισης των προ περίπου 20ημερών κεκτημένων στο 1ο Masters της Καρδιάς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ: Παπαϊωάννου Ηλίας

Οι «βασίλισσες» της Θεσσαλονίκης, λίγες ώρες μετά το ταξίδι τους στο νησί, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από τις Παρισάκη/Μαναβη τελικά επικράτησαν στα προκριματικά με 2-1 (19-21, 21-12, 15-9).

Πριν όμως από την παρθενική τους συμμετοχή στα προκριματικά και το ταξίδι στη Σκόπελο, για τη Γιούλη Παρασκάκη είχε προηγηθεί χθες ένα άλλο… υπέροχο ταξίδι. Συγκεκριμένα η Κρητικοπούλα πασαδόρος του ΟΠΕ Ρεθύμνου βρέθηκε με την κουμπάρα της, Αναστασία στο Ηρώδειο Θέατρο, όπου με τη φωνή της μοναδικής Άλκηστις Πρωτοψάλτη, περιπλανήθηκε με ένα μαγικό τρόπο σε… κόσμους φανταστικούς, από το παρελθόν στο σήμερα και από το τώρα στο αύριο. Στην ξεχωριστή συναυλία “Μυστικό Τοπίο”, οπου συμμετείχε και η συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων

Η Χανιώτισσα πάντως άνθρωπος «ορχήστρα», αφού πέρα από αθλήτρια του ΟΠΕΡ, πρωταθλήτρια του Beach volley, περιφερειακή ομοσπονδιακή προπονήτρια, τεχνικός στο νεοσύστατο Αθλητικό Σύλλογο «ΠΗΓΑΣΟΣ» και πάνω από όλα μητέρα δύο υπέροχων παιδιών, απόλαυσε με την παρέα της μία μεγάλη γκάμα τραγουδιών, από Σούμπερτ, Νίνο Ρότα και Πιατσόλλα αλλά και σύγχρονους έλληνες συνθέτες όπως Αντύπα, Κραουνάκη, Κορκολή, Σαββόπουλο και Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Για εκείνη πάντως, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, με νόημα, στο Volleyplanet το αγαπημένο της τραγούδι είναι «Ο άνθρωπός μου», καθώς για εκείνη αντιπροσωπεύει τον αγαπημένο της σύζυγό, Θέμη, τον άνθρωπο της ζωής της!