DARK ROOM

«Ταξίδεψε» στον… Παράδεισο ο Αγκάμεζ!

«Ταξίδεψε» στον… Παράδεισο ο Αγκάμεζ!

Λίγο πριν τα αυριανά φετινά “αποκαλυπτήρια” του Ολυμπιακού μπροστά στον κόσμο της ομάδας, κόντρα στον Παμβοχαϊκό, ο Κολομβιανός άσος των ερυθρόλευκων δείπνησε στο γνωστό εκλεκτό στέκι καλοφαγάδων στην Πετρούπολη.

Ο Αγκάμεζ που συνοδευόταν από την σύζυγό του, Ζούλι βρέθηκε, με πολύ χαλαρή διάθεση, ανάμεσα σε φίλους από παλιά, καθώς γνωρίζεται εδώ και χρόνια με τον ιδιοκτήτη της αγαπημένης του ταβέρνας, Κωνσταντίνο Μπακοστέργιο και το υπόλοιπο προσωπικό.

Στο στέκι των πρωταθλητών, που έχει φιλοξενήσει πολλά επινίκια γλέντια ομάδων, το αφεντικό, όπως πάντα εξυπηρέτησε με χαμόγελα  με τον καλύτερο τρόπο τον εκλεκτό φιλοξενούμενο του.  Μέσα λοιπόν σε πολύ φιλικό κλίμα, το ζεύγος Αγκάμεζ  γεύτηκε τα εκλεκτά εδέσματα που ήταν στο τραπέζι του, ταξιδεύοντας για λίγες ώρες… αλε ρετούρ σε έναν πραγματικό “Παράδεισο” γεύσεων.

Οι θαμώνες του μαγαζιού που αναγνώρισαν αμέσως τον Κολομβιανό άσο, προσπάθησαν να είναι  διακριτικοί, ωστόσο δεν έλειψαν και κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού, που έπιασαν κουβέντα στον “Άγκα” και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Την καλύτερη φωτογραφία όμως την έβγαλε στο τέλος η “ψυχή” του Παραδείσου, Γιώργος Κοροπούλης, που μετά από τόσες επισκέψεις πρωταθλητών στο “σπίτι” του, έχει γίνει πλέον εξπέρ στις selfie!