Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τελειώνει ο Γκάιτς από τον Παναθηναϊκό-Καλμαζίδης προ των πυλών

Τελειώνει ο Γκάιτς από τον Παναθηναϊκό-Καλμαζίδης προ των πυλών

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον Μπράνκο Γκάιτς ο οποίος όπως όλα δείχνουν αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, που προχωρά σε ριζικές διορθωτικές κινήσεις στις Νταμπλούχες με στόχο την διατήρηση των κεκτημένων, δίνοντας -σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet- το χρίσμα στον πολύπειρο Γιάννη Καλμαζίδη.

Οι δυο ήττες στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, η χτεσινή εμφάνιση στην Ελβετία κόντρα στην αδύναμη Πφέγινγκεν σε συνδυασμό με πολλά άλλα μικρά συμβάντα θορύβησαν τη διοίκηση των «πρασίνων» ως προς την εξέλιξη της σεζόν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η λύση συνεργασίας θεωρείται τυπική διαδικασία.

Επικρατέστερος για τον «πράσινο» πάγκο είναι Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό αλλά αυτή τη φορά για να αναλάβει τα ηνία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

Ο έμπειρος κόουτς τη σεζόν 2013-14 είχε αναλάβει τον Παναθηναϊκό στις 10 Δεκεμβρίου με μηδέν βαθμούς (!) και είχε καταφέρει με 8 νίκες σε 12 παιχνίδια στην κανονική περίοδο να τον κρατήσει στην μεγάλη κατηγορία, γεγονός που οι «πράσινοι» δεν το ξεχνούν!

Η συνθήκη βέβαια τώρα είναι διαφορετική με τον «Κάλμα» να έχει το «πράσινο» φως να προχωρήσει σε ενίσχυση, αφού η ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι για να υπερασπιστεί τους τίτλους μπορεί να μην υστερεί σε μπάντζετ αλλά υστερεί σε βάθος πάγκου.