CEV CUP

«Τελειώνει» την πρόκριση στους «16» ο ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι»

«Τελειώνει» την πρόκριση στους «16» ο ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι»
Δύο σετ μακριά από την πρόκριση του στην επόμενη φάση του CEV Cup βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (30/11, 19:00) την Κροατική Μλάντοστ Ζάγκρεμπ.
Ο Δικέφαλος είχε επικρατήσει με 3-0 στην Κροατία την περασμένη Τετάρτης (ανατρέποντας το 24-19 με το οποίο έχανε στο πρώτο σετ) και έχει την τύχη στα χέρια του.
Ο Γιόσκο Μιλένκοσκι δεν θα έχει τελικά στη διάθεση του τον Άξελ Τρούχτσεφ με τον νέο ξένο του ΠΑΟΚ να κάνει ντεμπούτο την ερχόμενη Κυριακή στο εκτός έδρας ματς με τον Άθλο Ορεστιάδας για τη Volley League.
«Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι. Σημαντική παράμετρος είναι να τους πιέσουμε με το σερβίς και να δουλέψουμε το μπλοκ-άμυνα μας, και θεωρώ ότι αν το κάνουμε θα έχουμε σημαντικές πιθανότητες πρόκρισης. Είναι πάντα σημαντικό να έρχεται ο κόσμος στο Παλατάκι, καθώς δημιουργείται μία όμορφη ατμόσφαιρα. Γι’ αυτό ελπίζουμε να έχουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται», δήλωσε ο Βέλγος διαγώνιος του Δικεφάλου Μπραμ Βαν Ντεν Ντρίς.
Εφόσον ο ΠΑΟΚ προκριθεί τότε θα  αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την ιταλική Μιλάνο του Ρομπέρτο Πιάτσα (πρώην προπονητής του Ολυμπιακού).