ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Τελικός γοήτρου Μαρκόπουλο-Αιγάλεω

Τελικός γοήτρου Μαρκόπουλο-Αιγάλεω

Αιγάλεω και Μαρκόπουλο πέτυχαν το 3/3 στον β’ όμιλο της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος νεανίδων και εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο Final 4, που θα γίνει στον Παλαμά Καρδίτσας με τους δυο πρώτους που θα προκύψουν από τον Α΄ομίλο που διεξάγεται στη Λάρισα και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα.

Οι δυο αθηναϊκές ομάδες σήμερα Κυριακή στις 16.00 θα μονομαχήσουν σε τελικό γοήτρου που θα κρίνει την πρώτη και δεύτερη θέση του ομίλου.

Αιγάλεω-Κύδωνας 3-0

Με ηγέτιδα τη πασαδόρο Βλάχου, το Αιγάλεω ήταν σαρωτικό κόντρα στον Κύδωνα, πίεσε στο σέρβις και στην υποδοχή και είχε πολυφωνία στην επίθεση, στοιχεία που το βοήθησαν να επικρατήσει άνετα κόντρα στις Κρητικοπούλες.

Τα σετ 3-0 (25-16, 25-17, 25-9)

ΑΟ Αιγάλεω (Αντωνιάδη) Βλάχου, Μανωλίκα, Χαραλαμποπούλου, Κομβόκη, Παλιοθόδωρου, Μπλέκα, Αναστασιάδη -λ / Οικονομοπούλου -λ, Γαρδούνη, Μονάντερα, Μικέλη, Παύλου, Εξακουστίδου.

Κύδων Χανίων (Ζιώγας) Πιπεράκη, Χαριτάκη, Ρηγάκου, Ποντικάκη, Βιριράκη, Κατριτζιδάκη, Κορομηλά Μ. -λ / Καριωτάκη, Καπουράνη, Κορομηλά Α. , Σκευάκη, Μαθιουδάκη

Αναγέννηση Σαμου-Μαρκόπουλο 1-3
Αντίσταση βρήκε το Μαρκόπουλο μόνο στο πρώτο σετ από τη φιλότιμη και μαχητική Σάμο η οποία στη συνέχεια υπέκυψε από την ανωτερότητα των γηπεδούχων.

Τα σετ: 1-3 (25-20, 14-25, 17-25, 16-25)

Αναγέννηση Σάμου (Φαρατσής) Παπαδοπούλου, Μαραθοκαμπίτου, Κίννα, Βογιατζή, Φράγκου, Τζιβανάκη, Αντωνούσου -λ / Γκουντίντα.

Μαρκόπουλο (Καλαρά) Νικολογιάννη, Τσιάκουλα, Καρακάση, Αλεξάκου, Μπαμπίρη, Γκλιάτη, Τουλγαρίδου -λ / Μολδοβανίδη -λ, Αλεξανδράκη, Γεωργακοπούλου, Γεωργατζή.

Η βαθμολογία
1.Αιγάλεω (9-1) 6
2.Μαρκόπουλο (9-3) 6
3.Απόλλων Πατρών (6-6) 4
4.Αναγέννηση Σάμου (4-7) 4
5.Κύδων Χανίων (1-12) 4

Το  πρόγραμμα της Κυριακής
14:00, Απόλλων Πατρών – Αναγέννηση Σάμου
16:00, ΑΟ Μαρκοπούλου – ΑΟ Αιγάλεω