Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τελικός παραμονής

Τελικός παραμονής

Στην σκιά του μεγάλου τελικού της Πυλαίας, λίγα χιλιόμετρα μακριά στην Τούμπα ΜΕΝΤ και Λαμία δίνουν τον δικό τους τελικό με έπαθλο την παραμονή στην κατηγορία. Παιχνίδι δίχως αύριο αφού τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Στην Τούμπα η ΜΕΝΤ φιλοξενεί τη Λαμία στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των play-out.

Ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου και για τις δύο ομάδες καθώς μια από τις δύο θα παραμείνει στην κατηγορία, ενώ η άλλη θα ακολουθήσει την ΑΕΚ.

Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη τους επί των «κιτρινόμαυρων» της Αθήνας μείωσαν την διαφορά τους στους δύο βαθμούς από την Λαμία και φιλοδοξούν με το τρίποντο να κάνουν την πιο μαγική προσπέραση της ιστορίας τους και να ανανεώσουν το ραντεβού τους με την Α1.

Ο Σπύρος Φίνος έχει τους πάντες στην διάθεσή του καθώς επέστρεψε και ο Δημήτρης Χατζηηλιάδης ο οποίο εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και με πολύ καλή ψυχολογία ευελπιστούν σε ρεσάλτο παραμονής.

Ο τεχνικός της ΜΕΝΤ αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε «Είμαστε πανέτοιμοι. Η Λαμία είναι καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο. Είναι φαβορί γιατί ενισχύθηκε και έκανε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο, έναν δεύτερο γύρο καλύτερο από εμάς. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα και με καλή ψυχολογία».

Η Λαμία έχοντας το +2 από την ΜΕΝΤ αναζητά στη Θεσσαλονίκη μόλις δύο σετ για να σφραγίσει την παραμονή της και παράλληλα μια εντυπωσιακή πορεία στο δεύτερο γύρο.

Ο Θανάσης Κατσιγιάννης δεν έχει προβλήματα και μετά από ένα διάστημα ξεκούρασης θα επιδιώξει το καλύτερο αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψει με χαμόγελα στην Φθιώτιδα.

Ο προπονητής της Λαμίας για τα πλάνα και τον στόχο της ομάδας του δήλωσε «Το ματς με τη ΜΕΝΤ είναι το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε καλή εμφάνιση, θα είμαστε καλύτεροι και θα ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις της ομάδας για να πάρει το παιχνίδι».