ΔΙΕΘΝΗ

Τέλος από Κούνεο η Στράντζαλη – Ντύνεται «μπατσίνα» στην Πολωνία

Τέλος από Κούνεο η Στράντζαλη – Ντύνεται «μπατσίνα» στην Πολωνία

Παρελθόν αποτελεί εδω και λίγες ώρες η διεθνής άσος Όλγα Στράντζαλη από την ιταλική Κούνεο, που επιστρέφει στην Πολωνία για χάρη της πανίσχυρης Chemik Police.

Η Ελληνίδα ακραία, μετά από 6 μήνες προφοράς στην ομάδα έλυσε κοινή συναινέση τη συνεργασία της με τις “ερυθρόλευκες γάτες” της Serie A, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους, μετά τη χθεσινή επιτυχία της ομάδας της στη Μπρέσια.

H διοίκηση της ιταλικής ομάδας σε επίσημη ανακοίνωσή της ευχαρίστησε την Όλγα για την προσφορά και τον επαγγελματισμό της και της ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα της.

“Αντι-Στράντζαλη” στην Κούνεο θα είναι η ακραία από τον Άγιο Δομήνικο, Μασιέλ Μάτος.

Έπειτα λοιπόν από τη σύντομη θητεία της στο “καμπιονάτο” η διεθνής άσος μας επιστρέφει στο πρωτάθημα της Πολωνίας, όπου τη σεζόν 2018-2019 είχε την πρωτη της εμπειρία με τα χρώματα της Πίλα και την μετέπειτα σεζόν μια επιτυχημένη παρουσία με την Λεγκιόνοβα.

Η Στράντζαλη, που για χάρη της πρωταθλλήτριες Πολωνίας, απέρριψε άλλες δύο σπουδαίες προτάσεις, της γαλλικής ομάδας των Καννών και της πανίσχυρης ρουμανικής, Άλμπα Μπλαζι στην νέα της ομάδα θα αντικαταστήσει την άτυχη Κουβανή ακραία, Βίλμα Σάλας, που τραυματίστηκε.

Νεός σταθμός της Στράντζαλη  στην Tauron Liga θα είναι η τρεμπλούχος Πολωνίας, Chemik Police του Τούρκου τεχνικού, Φερχάτ Ακμπας, όπου η συμπατριώτισσά μας μεταξύ άλλων αστεριών θα έχει συμπαίκτρια την Σέρβα σουπερστάρ Γιοβάνα Μπρακότσεβιτς Καντζιάν και την Ολλανδέζα κεντρική, Ίντι Μπαγιενς στην προσπάθεια της ομάδας της Αστυνομίας, να περάσει και φέτος… χειροπέδες στη διάκριση.

Ηδη πάντως την τροπιοθήκη των “ασυνομικίνων” κοσμούν 8 πρωταθλήματα Πολωνίας, 7 κύπελλα Πολωνίας και 3 Σούπερ Καπ Πολωνίας. Παράλληλα όμως με τις εγχώριες προκλήσεις η Έλληνίδα διεθνής θα έχει την ευκαιρία φέτος να ζήσει το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η πολωνική ομάδα συμμετέχει στη φάση των ομίλων των “32”, όπου στο α’ τουρνουά στη  Νοβάρα, κατέλαβε τη 2η προνομιούχο θέση για την πρόκριση, ενώ το β’ τουρνουά θα φιλοξενηθεί στην Πολωνία.

Πριν από λίγες μέρες εξάλλου η πολωνική ομάδα που βρίσκεται στην 6η θέση με 23 βαθμούς σε 12 ματς, απέκτησε την Πολωνή κεντρική της Πίλα, Σόνια Κουμπάκα.