Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τέλος χρονιάς ή… παράταση

Τέλος χρονιάς ή… παράταση

Στο Ζηρίνειο θα κριθεί όπως όλα δείχνουν η 5η θέση με την Κηφισιά να υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με στόχο να πάρει τη νίκη και να κάνει το 2-0 εξασφαλίζοντας την έξοδό της στην Ευρώπη.

Μετά το νικηφόρο παιχνίδι στον Έβρο η Κηφισιά ψάχνει το 2-0 στην σειρά των αγώνων για τα play-off των θέσεων 5-6 και απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ευελπιστεί να πετύχει μια ακόμη για να κλείσει με χαμόγελα την φετινή χρονιά.

Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορούνε και να ολοκληρώσουν την χρονιά ικανοποιώντας όσους βρεθούν στο γήπεδο των Βορείων προαστίων.

Η Κηφισιά όλη τη χρονιά ήταν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, στηριζόμενη στην δύναμη της έδρας και παίζοντας συνέχεια στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της και των παικτών της.

Ο Κώστας Αρσενιάδης χωρίς προβλήματα και απουσίες αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε «Τελείωσε η προετοιμασία μας για τον αγώνα με τον Εθνικό. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να κατακτήσουμε την 5η θέση. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι και δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών».

Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με το ρεζερβουάρ να έχει αδειάσει τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά έρχεται αυθημερόν στην Αθήνα προκειμένου να παίξει και να χάσει αξιοπρεπώς.

Χωρίς προπονήσεις, ηθικό και όρεξη οι «κυανόλευκοι» θα φθάσουν το πρωί του Σαββάτου και θα επιστρέψουν στον Έβρο το βράδυ για να γλυτώσουν τα έξοδα διαμονής τους.

Ο τεχνικός τους Σάκης Μουστακίδης μιλώντας για την αναμέτρηση δήλωσε «Κατεβαίνουμε με ένα ταξίδι αστραπή. Δεν είμαστε καλά, τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί και δεν έχουμε κάτι να περιμένουμε. Έχουμε κάνει δυο-τρεις προπονήσεις, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει. Κάθε προπονητής θα ήθελε να μπει μέσα και να νικήσει, αλλά όταν έχεις ηττηθεί στην έδρα σου, τα πράγματα είναι δύσκολα. Φαβορί είναι σίγουρα η Κηφισιά».