Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τέλος χρονιάς με νίκη

Τέλος χρονιάς με νίκη

Ανάλυσε το

Εύκολο έργο είχε το Μαρκόπουλο κατά την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 των γυναικών καθώς με το 3-0 επί του Ηρακλή κατέκτησε το τρίποντο στέλνοντας τον «Γηραιό» στην Α2 με το χειρότερο ρεκόρ όλων των εποχών αφού οι «κυανόλευκες» έχασαν και στα 22 παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Στα Μεσόγεια και σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι το Μαρκόπουλο φρόντισε να πάρει τη νίκη με 3-0 επί του Ηρακλή και να κατακτήσει την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα το μαρτύριο του Ηρακλή ολοκληρώθηκε, καθώς ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης μετρώντας 22 ήττες πέφτει και τυπικά πλέον στην Α2. Μια χρονιά που ο Γηραιός» ήταν μακράν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της χρονιάς να δημιουργήσει ανταγωνιστικό σύνολο.

Την ίδια ώρα το Μαρκόπουλο ολοκλήρωσε με χαμόγελα μια δύσκολη χρονιά που κλήθηκε να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα με αλλαγές αθλητριών, τραυματισμούς και γενικότερα αρκετές «αναταράξεις».

Τάδε έφη…

Βέσκο Ιβάνοβιτς : «Το τέλος είναι ευχάριστο και νομίζω ότι με την 6η θέση που πήραμε στην τελική κατάταξη πετύχαμε το μάξιμουμ έχοντας να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά και έχοντας μια αρκετά νεανική ομάδα. Σήμερα ο αγώνας ήταν τυπική διαδικασία, αλλά θέλαμε να κλείσουμε τη σεζόν με μια ακόμη νίκη και παίξαμε μα συγκέντρωση και σοβαρότητα».

Με τη γλώσσα των αριθμών

Tα σετ: 25-17, 25-16, 25-13
Μαρκόπουλο (Ιβάνοβιτς): Δικαιούλια, Γιαννέλου, Κάρπεντερ, Γιάνκοβα, Ψωμά, Λιάγκη, Κοκκίου-λ / Πολυδώρου Γιαννέλου Χ.,
Ηρακλής (Τσιάρας): Βέλλιου, Στεφανίδου, Καράτερζη, Ηλιάδη – Μάνου, Καραφουλλίδου, Τουκμενίδου, Δαμιανίδου –λ / Δάρδα
*Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα δημοσιευτούν το πρωί της Δευτέρας.