A2

«Τέλος εποχής» Ανδρεάδη στη Νίκη Αλεξανδρούπολης

«Τέλος εποχής» Ανδρεάδη στη Νίκη Αλεξανδρούπολης

Μετά από 4 χρόνια συνεργασίας η διοίκηση της Νίκης Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε πως χώρισε τους δρόμους της με τον πολύπειρο τεχνικό, Γιάννη Ανδρεάδη, που στο παρελθόν είχε βρεθεί στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, αλλά και της Εθνικής.

Ο γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη 54χρονος προπονητής, που το 2018 άγγιξε την άνοδο στην Preleague, άλλα έχασε στους τελικούς των μπαράζ από τον ΠΑΟΚ, κατά την θητεία του στον ακριτικό πάγκο πρόσφερε σημαντικό και επιτυχημένο έργο, όντας υπεύθυνος όλων των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας του Έβρου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Νίκης Αλεξανδρούπολης

“Το Δ.Σ. της Νίκης αποφάσισε την διακοπή της συνεργασίας του συλλόγου με τον προπονητή Γιάννη Ανδρεάδη ο οποίος για 4 χρόνια ήταν υπεύθυνος όλων των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας και εργάστηκε με ιδιαίτερο ζήλο και συνέπεια βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και πολλές νεαρές αθλήτριες να βελτιωθούν ατομικά και ομαδικά.

Ευχόμαστε στον Γιάννη Ανδρεάδη καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα. Η Νίκη θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί κρατώντας την Αλεξανδρούπολη ψηλά στον πανελλήνιο χάρτη του γυναικείου βόλεϊ, κάνοντας μία νέα ελπιδοφόρα αρχή”.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...