Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τέλος εποχής για Γιώργο Λυκογιάννη

Τέλος εποχής για Γιώργο Λυκογιάννη

Υποστολή «σημαίας» είχαμε στην Ηλιούπολη. Ο έφορος του τμήματος γυναικών επί 20 συναπτά έτη, Γιώργος Λυκογιάννης, πατέρας της τωρινής προπονήτριας του συλλόγου, Δήμητρας Λυκογιάννη, αποφάσισε να παραδώσει την σκυτάλη  του τμήματος και ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τα διοικητικά του συλλόγου.

Ο εμβληματικός έφορος, να θυμίσουμε ότι πήρε τα ηνία του τμήματος όταν για πρώτη χρονιά η γυναικεία ομάδα είχε ανέβει στην Α1 την εποχή 1996-1997 και έκτοτε στήριζε το τμήμα σε όποια κατηγορία και αν βρέθηκε.

Μάλιστα η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση που τον ευχαριστεί για τη μεγάλη του προσφορά στην ομάδα των νοτίων προαστίων, η οποία αναφέρει:

«Το τμήμα βόλεϊ γυναικών  ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Γιώργο Λυκογιάννη για την προσφορά του, το ζήλο και το πάθος που τον διέκρινε όλα αυτά τα χρόνια για την ανάδειξη του αθλήματος του βόλεϊ στην Ηλιούπολη από τις μικρότερες έως και τις μεγαλύτερες ηλικίες. Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ελπίζουμε ακράδαντα ότι η διάδοχη κατάσταση θα είναι αντάξια συνεχίστρια των έργων του.»

Προσωρινά στη θέση του εφόρου του τμήματος μέχρι τις εκλογές Ιουνίου θα βρίσκετε ο κύριος Παπαβασιλείου Τάσος.

Vellioy xara me apostolo-789Velliou ilioypoli-5678

Τίτλοι τέλους από τη Βέλλιου

Παρελθόν από την Ηλιούπολη  θεωρείται η Χαρά Βέλλιου. Η 22 χρονη ακραία, αδελφή του σέντερ φορ του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, Απόστολου Βέλλιου, (αγκαλιά στη φωτό) δεν θα συνεχίσει άλλο στην αθηναϊκή ομάδα, στην οποία είχε κατέβει με υποσχετική ενός χρόνου από τον Ηρακλή που ανήκει. Μάλιστα η ίδια επιβεβαίωσε το φινάλε της συνεργασίας, με ένα συναισθηματικό σχόλιο της στο f/b που αναφέρει:

«Ένα μεγάλο βήμα για εμένα, στην πρώτη μου μεταγραφή, μόλις έκανε τον κύκλο της με τον καλύτερο τρόπο. Παραμονή στην Α1 κατηγορία και Πρόκριση στο Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας !!! Την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, μια ομάδα που μου στάθηκε σαν οικογένειά μου, με πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα, την ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα.»