Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τέλος ο Γκολίτσης από ΜΕΝΤ

Τέλος ο Γκολίτσης από ΜΕΝΤ

Το παιχνίδι απέναντι στη Λαμία θα είναι το τελευταίο όπως όλα δείχνουν για τον Σπύρο Γκολίτση στον πάγκο της ΜΕΝΤ καθώς η συνεργασία του με την ομάδα της Τούμπας σταματά και οι δρόμοι τους χωρίζουν έπειτα από 11 χρόνια…

Οι τίτλοι τέλους για τον Σπύρο Γκολίτση στη ΜΕΝΤ θα πέσουν στη Λαμία και το Χαλκιοπούλειο και η αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής θα είναι η τελευταία για τον έμπειρο προπονητή.

Ο έμπειρος προπονητής μετά τον αγώνα με τη Λαμία θα υποβάλει την παραίτησή του στην διοίκηση, κλείνοντας έναν μεγάλο κύκλο στον Σύλλογο αφού ήταν που επί δέκα χρόνια στον πάγκο του και τον οδήγησε μέχρι την Α1.

Τα όσο έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στους «κυανόλευκους» απογοήτευσαν τον Σπύρο Γκολίτση καθώς το γυαλί μεταξύ του ίδιου και της διοίκησης είχε ραγίσει εδώ καιρό έπειτα απο τις διαφορές που υπήρχαν στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με τροχοπέδη σε όλα το οικονομικό.

Γεγονότα που προκάλεσαν έντονους τριγμούς και ουσιαστικά αποτέλεσε την αιτία που ο Έλληνας προπονητής θέτει την παραίτησή του στην διοίκηση.

Ο Γκολίτσης έχει μιλήσει με τους παίκτες για την πρόθεσή του και μάλιστα δεν θα υπάρχει κενό αφού αντικαταστάτης του ίδιου στον πάγκο των Θεσσαλονικέων θα είναι ο Γιάννης Τσαϊρέλης.