Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Tέλος ο Κλαρούδας απο Παμβοχαϊκό

Tέλος ο Κλαρούδας απο Παμβοχαϊκό

Η ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Βραχάτι έβαλαν τίτλου τέλους στη συνεργασία του Γιώργου Κλαρούδα με τον Παμβοχαϊκό ο οποίος αναζητά νέο προπονητή…

Το μάρμαρο για το άσχημο ξεκίνημα του Παμβοχαϊκού στο φετινό πρωτάθλημα πλήρωσε ο Γιώργος Κλαρούδας ο οποίος μόλις την 2η αγωνιστική της Α1 αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Οι ήττες από Ολυμπιακό στον Πειραιά και Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Βραχάτι, αλλά κυρίως οι άσχημες εμφανίσεις και τα προβλήματα συνοχής που έδειξαν οι «κυανοκίτρινοι» οδήγησαν την διοίκηση του Παμβοχαϊκού να διακόψει την συνεργασία της με τον έλληνα τεχνικό και πλέον να αναζητά των αντικαταστάτη του.

Ο Παμβοχαϊκός μάλιστα αναζητά τον νέο προπονητή στο εξωτερικό και σύμφωνα με το Sportsfeed υποψήφιος είναι ο Γερμανός Μάρτινες Μέρτενς.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ

Το ΔΣ του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας του, με τον Προπονητή της ανδρικής ομάδας, Γεώργιο Κλαρούδα. Οι άνθρωποι του Παμβοχαϊκού ευχαριστούν θερμά τον Γ. Κλαρούδα για την προσφορά του στο Σωματείο και του εύχονται καλή σταδιοδρομία στην περεταίρω επαγγελματική του πορεία.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...