Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τέλος ο Λαχτάρας από ΑΟΟ, ανανεώνει ο Κριστόφ

Τέλος ο Λαχτάρας από ΑΟΟ, ανανεώνει ο Κριστόφ

Παρελθόν από τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας πριν προλάβει να γίνει παρών αποτελεί ήδη ο νεαρός ακραίος Γιώργος Λαχτάρας. Η επίθεση και το επεισόδιο που δημιούργησε ο πατέρας του Βαγγέλης στον προπονητή των “πράσινων” Πλάμεν Κριστόφ μετά τον αγώνα με τον Άρη αποτέλεσε την αιτία για την απομάκρυνση του νεαρού παίκτη από την ομάδα…

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Φεβρουάριος και το παιχνίδι με τον Άρη στην Ορεστιάδα αποδεικνύεται άκρως επεισοδιακό…

Μετά τα όσα είχαν γίνει πέρσι μεταξύ Τσολακίδη και Κωνσταντινίδη, φέτος στον αγώνα με τους “κιτρινόμαυρους” είχαμε επίθεση του πατέρα του Γιώργου Λαχτάρα προς τον προπονητή της ομάδας εξ αιτίας τις απόφασής του να μην τον χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση.

Ένα επεισόδιο που έβγαλε εκτός εαυτού τον Πλάμεν Κριστόφ ο οποίος και κατέθεσε μήνυση προς τον πατέρα του παίκτη και που έφερε βαριές δηλώσεις του Βούλγαρου στην κάμερα της NOVA.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Γκιζάνης σε απευθείας τηλεφωνική σύνδεση που είχε με την εκπομπή “Στο Φιλέ” χαρακτήρισε τα όσα συνέβησαν προχθές στο περιθώριο του αγώνα με τον Άρη πρωτόγνωρα για την πόλη και φρόντισε να καταδικάσει τα γεγονότα.

“Αυτό που έγινε το Σάββατο ήταν ένα πρωτόγνωρο γεγονός για την πόλη μας. Πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο στο γήπεδο. Ο κ. Λαχτάρας ήταν πολύ εκνευρισμένος. Από εκεί και μετά τον πρώτο λόγω μέσα στο γήπεδο τον έχει ο προπονητής. Εμείς ως Δ.Σ καταδικάζουμε τα όσα έγιναν. Ο αθλητισμός στο μυαλό μας έχει άλλη έννοια. Αλλιώς σκεφτόμαστε για τον αθλητισμό και αυτά που έγιναν δεν συνάδουν με αυτόν” δήλωσε ο Βασίλης Γκιζάνης και συμπλήρωσε “Μετά από αυτό το γεγονός ο αθλητής δεν βρίσκεται στην ομάδα. Από την εισήγηση του προπονητή ο αθλητής είχε προκαλέσει και άλλες φορές με την συμπεριφορά του για τις συμμετοχές του. Ένας πατέρας πάντα προσπαθεί για το παιδί του. Αυτός όμως ο τρόπος δεν είναι ο σωστός. Θεωρώ αυτό το γεγονός μεμονωμένο και πλέον θα βρει τον δρόμο του στην Δικαιοσύνη”.

Αναφερόμενος στον απαξιωτικό χαρακτηρισμό του Κριστόφ για την ομάδα, ο ισχυρός άνδρας του Α.Ο. Ορεστιάδας, προσπάθησε να παίξει πυροσβεστικό ρόλο, αφού κατόπιν συζήτησης που είχε με τον ξένο τεχνικό κατάλαβε πως δεν εννοούσε αυτό…

Ο Βασίλης Γκιζάνης τόνισε “Είχαμε την Δευτέρα συνάντηση ο Γενικός αρχηγός, ο προπονητής και εγώ για να δούμε τι θα γίνει για τη συνέχεια. Ο άνθρωπος έχει ένα θέμα με τα ελληνικά. Μιλά Ελληνικά, αλλά όχι τόσο καλά. Από ότι μου εξήγησε ήθελε να πει ότι “Δεν μπορεί η ομάδα να γίνεται μπ….λο”. Αν θεωρούσε κάτι άλλο για την ομάδα εξάλλου θα είχε φύγει, ωστόσο εμείς θα ανανεώσουμε και για του χρόνου”

Κάτι που όπως φαίνεται, αν επιβεβαιωθεί η… είδηση του Βασίλη Γκιζάνη και η ομάδα σωθεί κατά 90% η επόμενη χρονιά θα βρει τον Βούλγαρο τεχνικό και πάλι στην τεχνική ηγεσία των “πράσινων του Έβρου”, αφού ο πρόεδρος δήλωσε “Του έδωσε εντολή να ξεκαθαρίσει την ομάδα”.

Τέλος ο πρόεδρος της Ορεστιάδας, αναφέρθηκε και σε άλλα “αγκάθια” της ομάδας, όπως τα οικονομικά, που έχουν να κάνουν τόσο με τα φετινά έξοδα αλλά και το βάρος χρεών που κουβαλάει η ομάδα αλλά και τα παθήματα κάποιων περσινών λαθών, από τα οποία η τωρινή διοίκηση έχει μάθει πολλά.