Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τέλος ο Λούνα από τον ΑΟΟ

Τέλος ο Λούνα από τον ΑΟΟ

Παρελθόν από τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας είναι εδώ και λίγες ώρες ο Σάντρο Λούνα ο οποίος αναχώρησε για την πατρίδα του ολοκληρώνοντας έτσι την συνεργασία του με τους «πράσινους» του Έβρου.

Η χρονιά τελείωσε για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας και έτσι αυτόματα άνοιξε και ο δρόμος της επιστροφής για τον Λούνα στην Βραζιλία.

Ο διαγώνιος των «πράσινων» αναχώρησε την Κυριακή του Πάσχα από την πόλη του Έβρου για την πατρίδα του ολοκληρώνοντας μια δύσκολη χρονιά όπως ο ίδιος ανέφερε με μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

“Σήμερα επιστρέφω στο σπίτι και την οικογένειά μου! Ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά ο στόχος του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας έχει εκπληρωθεί! Έκανα πολλούς φίλους στην πόλη αυτή και ελπίζω να τους ξαναδώ κάποια μέρα! Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους. Ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγάπη τους! Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους!» ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Βραζιλιάνου που κέρδισε φέτος τις εντυπώσεις και με την απόδοσή του ήταν το βαρόμετρο για την ομάδα.

Ο Σάντρο Ροντρίγκεζ Λούνα αν και ταλαιπωρήθηκε αρκετά με προβλήματα στον ώμο του τη φετινή χρονιά ήταν ότι καλύτερο είχε ο Αθλητικός Όμιλος, πρόσφερε εντυπωσιακές φάσεις κερδίζοντας την εκτίμηση και το χειροκρότημα φίλων και αντιπάλων.

Ο Βραζιλιάνος διαγώνιος είχε κατακτήσει τον τίτλο του MVP της 13ης αγωνιστικής όταν και οι Εβρίτες είχαν επικρατήσει με 3-1 του Παναθηναϊκού, με τον Λούνα τότε να έχει 24 πόντους με 55% στην επίθεση (23/42) και ένα μπλοκ.

Ρεκόρ πόντων σημείωσε στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής και τη νίκη του ΑΟΟ κόντρα στον Παμβοχαϊκό με 34 πόντους έχοντας 31/64 επιθέσεις και 48% 2 μπλοκ και 1 άσο.

Ο Λούνα είχε δεύτερο 34ρι στον αγώνα με τον Άρη στην 6η αγωνιστική και το 1-3 των «πράσινων» επί των Θεσσαλονικέων.