Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τέλος στο σίριαλ! Ο Ράπτης και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό

raptis_1

Το σίριαλ Παναθηναϊκού-Ράπτη είχε “happy end” και ο MVP του φετινού πρωταθλήματος θα φοράει τα πράσινα και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν με τη διαφορά ότι θα είναι ο νέος διαγώνιος της ομάδας!

Μετά το “όχι” στον Ολυμπιακό και τις σειρήνες από Ευρώπη, ο Ράπτης είπε το “ναι” στην ομάδα που νιώθει σιγουριά και είναι έτοιμος να δοκιμάσει την τεράστια πρόκληση της νέας του θέση.

Παρόλο που οι διαπραγματεύσεις παρατράβηξαν, αμφότερες οι πλευρές ήταν εξαρχής θετικές στην παραμονή και για το λόγο αυτό ο διεθνής άσος θα φοράει για ακόμα μια σεζόν τα ‘πράσινα’ προκειμένου να ‘ψηθεί’ ακόμα περισσότερο και να ανοίξει τα φτερά του για το εξωτερικό!

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Αλέξανδρος Ράπτης επισήμανε «Υπήρξε αμοιβαία θέληση και από μένα και από τον Παναθηναϊκό και έτσι θα συνεχίσω  και τη νέα χρονιά. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως κάποιους ανθρώπους μέσα από την ομάδα που με έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσω οικεία στον Σύλλογο και νιώθω τον Παναθηναϊκό σαν το σπίτι μου».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Στο «τριφύλλι» θα συνεχίσει την καριέρα του ο MVP του περσινού πρωταθλήματος Αλέξανδρος Ράπτης καθώς συμφώνησε σε όλα με τους «πράσινους» και τη νέα χρονιά.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια ακόμα κίνηση που δείχνει  την διάθεση να παραμείνει ο Σύλλογος πρωταθλητής.

Το βιογραφικό του 20χρονου ακραίου-διαγώνιου:

2013-2018 ΑΕΠ Ολυμπιάς

2018-σήμερα Παναθηναϊκός