Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τένεβα: «Για πάντα στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός»

Τένεβα:  «Για πάντα στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός»

Το εγκώμιο του νταμπλούχου Ολυμπιακού, με τον οποίο κέρδισε τα πάντα στην Ελλάδα, έπλεξε σε αποκλειστική της συνέντευξη σε βουλγαρική ιστοσελίδα η πρώην ερυθρόλευκη άσος, Ράντι Τένεβα που μετά από την περσινή της παρουσία στη Σαντορινή επέστρεψε στην χώρα της και την Φιλιπούπολη για να ενισχύσει την Μαρίτσα, με την οποία κατέκτησε πρόσφατα το βουλγαρικό Σούπερ Καπ.

«Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια που πέρασα στον Πειραιά» απάντησε η Τένεβα όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις που μπορεί να έχει η ελληνική ομάδα με τη βουλγαρική. «Εύχομαι να έχουμε τις ίδιες επιτυχίες και τίτλους με τη Μαρίτσα, αλλά με τον Ολυμπιακό οι αναμνήσεις είναι ασύγκριτες, γιατί ξέρω πόσο δύσκολο ήταν και πώς παλέψαμε για να φτάσουμε σε αυτές τις επιτυχίες».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σπουδαία μεταγραφή της διεθνούς συμπατριώτισσάς της και πρώην άσου του Πανναξιακού, Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα, στις νταμπλούχους Ελλάδας, για την οποία ευχήθηκε να συνεχίσει την επιτυχημένη παρουσία των άσων από τη Βουλγαρία.

«Όταν συνειδητοποίησα ότι η «Γκάμπι» υπέγραψε με τον Ολυμπιακό ενθουσιάστηκα. Εξακολουθώ να επικοινωνώ με τα κορίτσια και τους ανθρώπους στην ομάδα. Σε γενικές γραμμές, η Βουλγαρία έχει πετύχει πολλά στον πειραϊκό σύλλογο, τόσο με τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ στην ομάδα των ανδρών, όσο και με μένα. Εύχομαι να συνεχίσει αυτή την παράδοση και η Γκάμπι και να πάρει φέτος το νταμπλ» τόνισε η Τένεβα που εξέφρασε την επιθυμία ν’… αδελφοποιηθεί κάποια στιγμή η Μαρίτσα με τον Ολυμπιακό».

Πηγή: Sportal.bg