DARK ROOM

«Τεράστια» μετάδοση στο Ευρωπαϊκό Μικρών Κρατών

«Τεράστια» μετάδοση στο Ευρωπαϊκό Μικρών Κρατών

” Εάν όλοι οι πολίτες του Λίχτενσταϊν αποφάσιζαν να παραθερίσουν ταυτοχρόνως στην Κύπρο, δεν θα γέμιζαν ούτε τις μισές κλίνες του νησιού…” είναι ένα από τα πολλά “προχώ” σχόλια που έχουν γρσφτεί στην περιγραφή των αγώνων από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ.

Λίγες ώρες πριν από το αποψινό βραδινό τελευταίο ματς της αήττητης γυναικείας ομάδας της Κύπρου με την “οικοδέσποινα” ομάδα του πριγκηπάτου, όπου με νίκη η ομάδα του ομοσπονδιακού τεχνικού, Μανώλη Ρουμελιώτη θα πανηγυρίσει τον 9ο τίτλο της σε 12 διοργανώσεις, την.. παράσταση έχει κλέψει αυτές τις τρεις μέρες το LIVE Text Commentary στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ.

Με μία πραγματικά ξεχωριστή μετάδοση περιγράφονται πολύ ρεαλιστικά όλα όσα συμβαίνουν εντός, αλλά και εκτός γηπέδου, καθώς και πλήθος… Trivial πληροφορίες. Ιδού κάποια από τα… σπαρταριστά σχόλια της ζωντανής μετάδοσης της ιστοσελίδας της ΚΟΠΕ από το Λίχτενσταϊν

– Καλησπέρα στην Κύπρο, καλησπέρα στον κόσμο όλο από το βροχερό και καταθλιπτικό σήμερα Λίχτενσταϊν.

– Ολόκληρο το Λίχτενσταϊν χωράει σχεδόν 9 φορές μέσα στην επαρχία Λεμεσού.

– Ο πληθυσμός ολόκληρης της χώρας είναι μικρότερος από αυτόν της Λακατάμιας.

– Εάν όλοι οι πολίτες του Λίχτενσταϊν αποφάσιζαν να παραθερίσουν ταυτοχρόνως στην Κύπρο, δεν θα γέμιζαν ούτε τις μισές κλίνες του νησιού.

– Το χωριό του Schaan –το μεγαλύτερο της χώρας– όπου έχει εγκατασταθεί η κυπριακή αποστολή, έχει τον πληθυσμό του Δαλιού.

– Να Και ένας οπαδός της Εθνικής Κύπρου στη μικρή εξέδρα των τριών σειρών στο γήπεδο του Schaan. Εξ Ελλάδος, ένας από τους 90 Έλληνες της ελληνικής παροικίας του Λίχτενσταϊν… όπου και να βρεθείς ο ελληνισμός ειναι παρών…

– Ιδανικό αποτέλεσμα για την Κύπρο, αλλά πρέπει κι εμείς να παίξουμε καλύτερα αύριο…

– Το Λίχτενσταϊν είναι μία από τις δυο μοναδικές χώρες στον κόσμο που είναι «διπλά περίκλειστες» (δεν έχουν πρόσβαση σε θάλασσα και συνορεύουν μόνον με άλλες χώρες που κι αυτές δεν έχουν θάλασσα). Το πριγκιπάτο συνορεύει μόνον με την Ελβετία και την Αυστρία, που κι αυτές είναι μεσογειακές χώρες. Η άλλη «διπλά περίκλειστη» χώρα είναι το Ουζμπεκιστάν, στην Κεντρική Ασία.

– Χθες ήταν χαρά Θεού στο μικροσκοπικό πριγκιπάτο. Θερμοκρασία 30 βαθμοί Κελσίου και όλοι με κοντομάνικα μέχρι αργά τη νύχτα στις καφετέριες και τους πεζόδρομους του χωριού Schann, που φιλοξενεί τους αγώνες. Σήμερα ξυπνήσαμε με τα βουνά και τις χιονοσκεπείς κορυφές τους κρυμμένες μέσα στα σύννεφα και μια ακατάπαυστη βροχή. Θερμοκρασία 9 βαθμοί! Τουλάχιστον η πρόγνωση δίνει βελτίωση για αύριο…