Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τερβαπόρτι : «Μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας ο Ολυμπιακός»

Τερβαπόρτι : «Μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας ο Ολυμπιακός»

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα πλέον ο 28χρονος Φνλανδός Έμι Τερβαπόρτι που ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες, με τον διεθνή πασαδόρο να δηλώνει ανυπόμονος να αγωνιστεί μπροστά στο φανατικό κοινό των «ερυθρολεύκων».

Στα χέρια του Έμι Τερβαπόρτι θα στηριχθεί το φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού, με τον Φινλανδό να έχει κερδίσει τον Φερνάντο Μουνιόθ και το «ερυθρόλευκο» ΤΑΑ να ολοκληρώνει την μεταγραφή του έμπειρου πασαδόρου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, στο olympiacossfp.gr ο Έμι Τερβαπόρτι ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος του Ολυμπιακού. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας με πολύ υψηλούς στόχους και στην Ευρώπη. Έχω ακούσει πολλά θετικά σχόλια για το σύλλογο. Παρακολούθησα τον ευρωπαϊκό τελικό του Challenge Cup. Ήταν κάτι φανταστικό με τον κόσμο που είναι τόσο φανατικός και περιμένω να είναι και την νέα σεζόν στο πλευρό μας».

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ολυμπιακός

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον  Έμι Τερβαπόρτι. Ο 28χρονος διεθνής Φινλανδός πασόδορος, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.