CHAMPIONS LEAGUE

Τέσσερα… αστέρια «κουνάνε σεντόνι» (φωτό)

Τέσσερα… αστέρια «κουνάνε σεντόνι» (φωτό)

Το αποψινό ντέρμπι κορυφής του Γ’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών μεταξύ των αήττητων Ντιναμό Μόσχας και Μπούστο Αρζίτσιο “κλέβει” το ενδιαφέρον και τα… βλέμματα ασφαλώς των λάτρεων του “ωραίου φύλου”.

perry_rebecca_bekie

Πέρα όμως από το ντέρμπι της Μόσχας, που ενδεχομένως θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου, εξίσου σημαντικό είναι και το δεύτερο ματς, στη Δρέσδη, όπου η ουραγός Βέστι Σάλο από τη Φινλανδία θα κυνηγήσει την πρώτη της φετινή νίκη κόντρα στις πρωταθλήτριες Γερμανίας.

nataliya_obmochaeva1

Κακά τα ψέματα, όμως πέρα από τα αγωνιστικά χαρίσματα των σπουδαίων αυτών ομάδων, δεν μπορεί κανείς να παραγνωρίσει πως αυτός ο όμιλος θεωρείται δικαιολογημένα ο πιο σέξι του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, με πανέμορφες αθλήτριες και κορμιά που… κολάζουν και άγιο!

natalia-obmochaeva-655x360

Η πιο όμορφη της Ρωσίας

Συγκεκριμένα στην πρωτοπόρο ομάδα της Μόσχας, η διεθνής Ναταλία Γκοντσάρεβα ξεχωρίζει ασφαλώς από τις υπόλοιπες, χάρις στα 196 εκατοστά της, αλλά και το “αγγελικό” της πρόσωπο. Αυτά τα δύο «όπλα» της μαζί με το αστείρευτο ταλέντο της έκαναν την πανέμορφη διαγώνια να εντυπωσιάσει τους πάντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και πλέον μια από τις super star του φιλέ!

natalia-goncharova-aka-nataliya-obmochaeva-sexy-15 (1)                          nataliya6

Γι’ αυτό και τη Ναταλία Ομπμοκάεβα-Γκοντσάρεβα, όπως ονομάζεται πλέον μετά τον γάμο της, χρειάζεσαι ασφαλώς περισσότερα από ένα βλέμμα για να τη «θαυμάσεις», αφού δίκαια θεωρείται η πιο «καυτή» βολεϊμπολίστρια στη χώρα της, αν και γεννήθηκε στο Σκόλε της Ουκρανίας.

nataliya_obmochaeva      GONCHAREVA_NATALIYA

Κόβει το βήχα και την… ανάσα η “Μπέκι” 

Απέναντί της όμως στο αποψινό ντέρμπι θα συναντήσει μια άλλη σέξι γυναίκα, αλλά «σκληρό καρύδι», όπως είναι η διεθνής 26χρονη Αμερικανίδα της Μπούστο Αρζίτσιο, Ρεμπέκα «Μπέκι» Πέρι.

perry7                                      perry4

Η κοσμογυρισμένη σε Κορέα, Τουρκία, Πουέρτο Ρίκο και Γερμανία, ακραία μπορεί στο twitter να περιγράφει τον  εαυτό της ως ένα «Τεξανό κορίτσι που γυρίζει τον κόσμο, ζώντας για την αγάπη και τα μικρά πράγματα», όμως έχοντας βιώσει πριν από λίγα χρόνια τον υπέρτατο πόνο της αυτοκτονίας της αδελφής της Τίφανι, δεν το βάζει ποτέ κάτω και ξέρει να βγαίνει νικήτρια από κάθε μάχη.

perry 2                            perryb6

Παράλληλα όμως σε κάθε της εμφάνιση μέσα η έξω από το γήπεδο, η πρώην άσος της Δρέσδης δεν ξεχνά, να αποδεικνύει πως είναι μία γυναίκα που εκτός από τον… βήχα ξέρει και πώς να κόβει και την ανάσα του άλλου!

perry_rebecca

Η… καυτή “Μούσα”  της Μπουντεσλίγκα

Στη Δρέσδη, μετά την φετινή μεταγραφή της «Μπέκι» στην Ιταλία, η Λάουρα Ντικέμα έχει γίνει πλέον η νέα μούσα της γερμανικής ομάδας.

Laura-Dijkema

Με τα πανέμορφα ξανθά της μαλλιά και τα καταγάλανα μάτια, η Ολλανδέζα πασαδόρος (1.84μ) είναι βέβαιο πως έχει… στοιχειώσει τα όνειρα των οπαδών της Δρέσδης, ως μία από τις ομορφότερες παίκτριες της Μπουντεςλίγκα.

Laura Dijkema

Με φοβερό στυλ και sex appeal η 24χρονη άσος των «οράνιε», έχει τον τρόπο να αναστατώνει τους πάντες στο πέρασμά της, να κλέβει τις εντυπώσεις και κερδίζει… πόντους, εντός και εκτός φιλέ!

Laura_DijkemaDresdner

 Προκαλεί… Σάλο στις κερκίδες

Αντιμέτωπη με την ιπτάμενη Ολλανδέζα της Δρέσδης, θα βρεθεί απόψε η 29χρονη Ντουμπράβκα Ράκιτς, με στόχο την παρθενική νίκη στον όμιλο.

Dubravka_Rakic

Η Σέρβα, κεντρική μπλοκέρ της φινλανδικής ομάδας, που αγωνίζεται όμως με το εθνόσημο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στο στήθος, έχει προκαλέσει… Σάλο στην ομώνυμη σκανδιναβική ομάδα, όπου το θερμόμετρο στις κερκίδες χτυπάει… κόκκινο!

Dubravka_Rakic1

Παρά το club των θαυμαστών που έχει η πρώην δεσποινίδα Στογιάνοβιτς, μετά τον πρόσφατο γάμο της με τον Μαυροβούνιο, Ζόραν Ράκιτς, δεν έχει «μάτια για άλλους» και ξέρει να τιμά το «στεφάνι» της.

Zoran _Rakic_Dubravka

FOTO: Facebook, Instagram, José Gabriel