CHAMPIONS LEAGUE

Τέσσερις Ιταλοί… μια κούπα!

Τέσσερις Ιταλοί… μια κούπα!

Τέσσερις Ιταλοί προπονητές διεκδικούν από σήμερα μια θέση στον τελικό (5/4) για να κατακτήσουν το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ με τις τρεις συμμετέχουσες ομάδες να είναι από διαφορετικές χώρες! Το Final-4 των γυναικών διεξάγεται στην πόλη Στσέτσιν της Πολωνίας με την Κέμικ να είναι η οικοδέσποινα!

champions_woman

Ο προπονητής της τουρκικής Εξατσίμπασι, Τζιοβάνι Καπράρα ανέφερε:  «Υπάρχει πάντα μια φανταστική ατμόσφαιρα στην Πολωνία. Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο δυνατό βόλεϊ. Το έχουμε ήδη κάνει και γι αυτό είμαστε εδώ».

Ο συνάδελφος, συμπατριώτης και ο αντίπαλός του στο δεύτερο ημιτελικό Τζιοβάνι Γκουιντέτι, προπονητής της Βακίφμπανκ, τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν έχει σημασία το γεγονός ότι έχουμε ήδη κερδίσει το τρόπαιο, το θέλουμε και πάλι. Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε καλοί φίλοι και αγαπάμε ο ένας τον άλλο, αλλά όταν έρχεται η ώρα για το ποιος θα κερδίσει στο γήπεδο όλοι θέλουμε να κερδίσουμε».

Στον πρώτο ημιτελικό, οι δύο πλευρές αναμένουν επίσης μια σκληρή αναμέτρηση. «Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, γιατί έχουμε παίξει εναντίον της γηπεδούχου ομάδας», δήλωσε ο Κάρλο Παρίσι, προπονητής της ιταλικής Γιαμαμάι Μπούστο και συνέχισε: «Θα είναι δύσκολο, όχι μόνο επειδή η Κέμικ είναι μια ισχυρή ομάδα, αλλά και επειδή θα υπάρξουν πολλοί οπαδοί που θα την υποστηρίζουν από τις κερκίδες».

Τέλος, ο προπονητής της οικοδέσποινα Κεμίκ, επίσης Ιταλός, Τζουζέπε Κουκαρίνι ανέφερε: «Περιμένω μια μεγάλη αναμέτρηση και βόλεϊ στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι Πάσχα και θα ήταν καλά να μασταν σπίτι με την οικογένεια, αλλά είμαστε επαγγελματίες και είμαστε εδώ για να παίξουμε, οπότε αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα. Έχω πολλούς πρώην παίκτες και φίλους στις άλλες τρεις ομάδες».

Final Four in SZCZECIN (POL)

1ος Ημιτελικός  Chemik POLICE – Unendo Yamamay BUSTO ARSIZIO          15:00

2ος Ημιτελικός  VakifBank ISTANBUL  –  Eczacibasi VitrA ISTANBUL            18:00