A2

Τεστάρει αντοχές με Φοίνικα Σύρου

Τεστάρει αντοχές με Φοίνικα Σύρου

Την ευκαιρία να βγάλει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα για την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας και την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του θα έχει ο Σπύρος Γκολίτσης καθώς η Ροδίων Άθλησις το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου.

Μετά από αρκετές σκληρές προπονήσεις, ήρθε η ώρα των φιλικών για την Ροδίων Άθλησις που μπαίνει στην τελική φάση της προετοιμασίας της.

Οι Δωδεκανήσιοι το Σάββατο θα υποδεχθούν στο σμαραγδένιο νησί τον Φοίνικα Σύρου και ο Σπύρος Γκολίτσης θα έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει παίκτες και τακτικές απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Ένα δυνατό φιλικό για τους «κυανοκίτρινους» που έχουν υψηλές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 και αναμένεται να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την άνοδο που συστηματικά ψάχνουν τα τελευταία χρόνια.

Το παιχνίδι του Σαββάτου που θα ξεκινήσει στις 18:30 χαρακτηρίζεται ιστορικό καθώς θα είναι το πρώτο της Ροδίων Άθλησις στο γήπεδο της κόντρα σε ομάδα της Volleyleague και μάλιστα από την ίδια Περιφέρεια.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...