Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τέταρτη στροφή με ντέρμπι στην Κυψέλη

Τέταρτη στροφή με ντέρμπι στην Κυψέλη

16.00 Παναθηναϊκός – Πανναξιακός

Στο κλειστό του Πανελληνίου, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΝ θα μετρήσουν τις πρώτες τους δυνάμεις για τη νέα σεζόν ενώ θα έχουν και το πρώτο βαθμολογικό ξεσκαρτάρισμα αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει αήττητες στο πρωτάθλημα.

Στις δυνατές περυσινές μονομαχίες, οι “πράσινες” είχαν χαμογελάσει τέσσερις φορές μια εξ αυτών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στον ημιτελικό του Κυπέλλου αλλά και στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος ενώ ο Πανναξιακός είχε πάρει μία νίκη στην έδρα του στην πρεμιέρα του περυσινού β’ γύρου.

«Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει πραγματοποιήσει ένα εξίσου καλό ξεκίνημα με μας στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, μιας και ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός και σίγουρα θα εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη μας. Εμάς ο στόχος μας είναι πάντοτε η νίκη και με αυτό το στόχο θα ‘μπούμε’ και στο ματς», ενέφερε ο Γιώργος Ρούσης, ο οποίος δεν υπολογίζει μόνο στην Ελένη Κωνσταντινίδου.

Από την άλλη, ο προπονητής του ΠΑΟΝ, Ζόραν Κόβαζιτς σχολιάσε ενόψει ντέρμπι αλλά και του επερχόμενου ευρωπαϊκού ματς κόντρα στην Τραμπζονσπόρ: «Έχουμε μπροστά μας δύο σπουδαίες αναμετρήσεις, οι οποίες πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν να προοδεύσουν ως ομάδα. Είμαστε ένα νέο και νεανικό σύνολο και σίγουρα είναι ένα ερωτηματικό το πώς θα αντιδράσουμε απέναντι σε δύο καλές ομάδες και ειδικά αύριο κόντρα στον Παναθηναϊκό που είναι καλύτερος από πέρσι, ειδικά στις θέσεις της πασαδόρου και της διαγωνίου. Εμείς δεν έχουμε την εμπειρία του αντιπάλου, αλλά έχουμε ποιότητα και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι»

17.00 Μαρκόπουλο Revoil – Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός

Μαρκόπουλο και Φιλαθλητικός αναζητούν την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με τις γηπεδούχες να έχουν κόψει ήδη βαθμούς από ΑΕΚ και Άρη.

Ο τεχνικός της ομάδας των Μεσογείων, Βέσκο Ιβάνοβιτς είπε: «Προερχόμαστε από μια δύσκολη ήττα στην έδρα του Άρη, ωστόσο πιστεύω ότι την έχουμε ξεπεράσει πνευματικά και θα το δείξουμε αυτό παίζοντας καλύτερα και φτάνοντας στην νίκη. Δουλέψαμε αρκετά καλά όλη την εβδομάδα και θεωρώ ότι θα δείξουμε σημάδια βελτίωσης και σ’ αυτό το ματς».

Στο στρατόπεδο του Φιλαθλητικού προβλήματα δεν υπάρχουν με τον Λάμπρο Πράππα να σχολιάζει: «Όσο περνούν οι αγωνιστικές και χάνουμε στενεύουν τα περιθώρια. Το Μαρκόπουλο είναι καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, το οποίο θα κερδίσει όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε την πρώτη μας νίκη και πιστεύω ότι μπορούμε να την πετύχουμε αύριο».

19.00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου – ΑΟ Θήρας

Το αγωνιστικό μενού της ημέρας ολοκληρώνεται στο κλειστό του Ευόσμου, εκεί όπου ο τοπικός Αίαντας θέλει να σπάσει το… ρόδι κόντρα στο μαχητικό ΑΟ Θήρας που με τη σειρά του ψάχνει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη.

«Η προσαρμογή μας στην Α1 είναι λίγο… βίαιη καθώς με εξαίρεση το ματς στο Ρέθυμνο όλα τα άλλα είναι με πολύ δυνατούς αντιπάλους, αλλά είμαστε καλά και πιστεύω ότι αύριο θα δείξουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να χάνεις, ωστόσο θεωρώ ότι από δω και πέρα θα αρχίσουμε να μαζεύουμε και βαθμούς», ήταν τα λόγια του Ηλία Ζωλασταθιάδη.

Από την άλλη, ο κόουτς της ομάδας της Σαντορίνης, Απόστολος Οικονόμου σχολίασε: «Έχοντας δύο ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές δεν έχουμε περιθώρια για άλλη απώλεια. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια καλή ομάδα και δεν μας ξεγελάει το ότι είναι χωρίς βαθμό γιατί αυτό οφείλεται στο δύσκολο πρόγραμμα που είχε. Για μας είναι καθοριστικό το συγκεκριμένο παιχνίδι και θέλουμε νίκη και καλή εμφάνιση».

Πρόγραμμα και διαιτητές για τους αγώνες του Σαββάτου (7/11/2015)

16.00 ΑΟ Παναθηναϊκός – ΑΟΝ Πανναξιακός (Μιχαήλογλου-Τσιμπινός /Τσιντομηνάς)

17.00 ΑΟ Μαρκόπουλου – Φιλαθ. Λαρισαίκός (Σύλ. Σταρίδας-Στάικος/ Πολίτης)

19.00 ΑΠΣ Αίας – ΑΟ Θήρας (Κάλλης-Παπαδόπουλός /Τσοπάνογλου)

Βαθμολογία
No. Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ήττες Σετ υπέρ Σετ κατά
1 Ολυμπιακός ΣΦΠ 9 3 3 0 9 0
2 ΑΟ Παναθηναϊκός 9 3 3 0 9 0
3 ΑΟΝ Πανναξιακός 9 3 3 0 9 1
4 ΑΕΚ Αθηνών 7 3 3 0 9 4
5 ΑΣ Άρης 7 3 3 0 9 5
6 ΓΣ Ηλιούπολης 4 3 1 2 5 7
7 ΑΟ Θήρας 3 3 1 2 4 6
8 ΟΠ Ρεθύμνου 3 3 1 2 3 6
9 ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil 2 3 0 3 5 9
10 ΑΟΦ Πορφύρας 1 3 0 3 2 9
11 Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός 0 3 0 3 1 9
12 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου 0 3 0 3 0 9