A2

Θ. Γεωργακόπουλος: «Διαφορετικό το ματς του κυπέλλου»

Θ. Γεωργακόπουλος: «Διαφορετικό το ματς του κυπέλλου»

Σε ρυθμούς κυπέλλου Ελλάδας κινείται πλέον η ομάδα βόλεϊτης Ε.Α.Π. η οποία  το Σάββατο θα αντιμετωπίσει  εντός έδρας τον Απόλλων Πατρών για την 1η αγωνιστική της Β’ φάση της διοργάνωσης ενω οι δύο ομάδες ειχαν ξαναπαίξει την προηγούμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α2.

Ο ακραίος της Πατρινής ομάδας, Θάνος Γεωργακόπουλος μίλησε στο eapatron.gr  τόσο για τον αγώνα πρωταθλήματος όσο και  για την επερχόμενη αναμέτρηση κυπέλλου.

Το παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλων έχει διαφορές  σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος;

«Νομίζω πως όχι, θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι, είναι νοκ-άουτ αναμέτρηση και αυτό από μόνο του δείχνει ότι μιλάμε για διαφορετικά δεδόμενα. Παρόλα αυτά δικός μας στόχος παραμένει να πάρουμε τη νίκη και να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

-Θα  παίξει ρόλο ότι η Ε.Α.Π. είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι;

«Ψυχολογικά θα μας βοηθήσει όμως μέχρι εκεί. Αν δεν παίξουμε καλό βόλεϊ δεν θα κερδίσουμε ωστόσο είπαμε είναι διαφορετικό ματς αλλά θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη και παράλληλα να φέρουμε και άλλο κόσμο στο γήπεδο».

-Ποιο στόχο έχει στο πρωτάθλημα;

«Κοιτάξτε, ως πρώτος στόχος στην Ε.Α.Π. είναι η παραμονή μας στην κατηγορία ωστόσο πιστεύω πως ο πραγματικός στόχος μας είναι άλλος και μιλάμε για την άνοδο στην Προ-Λιγκ. Έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς και πιστεύω πως θα βελτιωθούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί».

 

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...