Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Θα επιστρέψει στον Άρη;

Θα επιστρέψει στον Άρη;

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη σάλα με τα χρώματα του Άρη, άφησε ορθάνοιχτο η Μαρία Τσιαρτσιάνη.

Η διεθνής αθλήτρια του μπιτς βόλεϊ μετά το απότομο «διαζύγιο» με την Αρβανίτη καιτην εθνική ομάδα, δήλωσε στο PRESSARIS, τις σκέψεις της για το μέλλον και την παρουσία της στον αγώνα των «κιτρίνων» με το Μαρκόπουλο την Κυριακή.

«Δεν αποκλείω τίποτα σε αυτήν την μεταβατική φάση που βρίσκομαι! Εξάλλου, το δελτίο μου βρίσκεται ακόμα στην ομάδα του ‘Αρη».

Όσο για την παρουσία της οικογενειακά στο κλειστό της Πυλαίας και την φοβερή ανατροπή που πέτυχε ο Άρης, η πρώην «κίτρινη» (είχε αγωνιστεί την περίοδο 2004-05), σχολίασε:

«Μου έγινε μία πρόσκληση από τους ανθρώπους του Άρη, όταν τυχαία τους συνάντησα πριν από λίγες ημέρες, για να βρεθώ κάποια στιγμή στο γήπεδο και έτσι, λοιπόν, έγινε! Μου άρεσε πάρα πολύ, το ευχαριστήθηκα!

Το γήπεδο ήταν γεμάτο και μου έκανε πολύ θετική εντύπωση το γεγονός αυτό, καθώς όλοι ξέρουμε ότι είναι δύσκολες οι εποχές και ο κόσμος απομακρύνεται,
αντί να πηγαίνει στα γήπεδα!».

Επίσης, σε ερώτηση για το πώς είδε τις «κίτρινες», δήλωσε: «Ο Άρης διαθέτει μία ομάδα μαχητική, που δεν τα παρατάει εύκολα, και διεκδικεί μέχρι τέλους τη νίκη. Αν συνεχίσουν τα κορίτσια ν΄ αγωνίζονται έτσι, θα πάνε πολύ καλά!»