Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Θα παραμείνει άτρωτο το Ζηρίνειο;

Θα παραμείνει άτρωτο το Ζηρίνειο;

Η Κηφισιά θέλει να διατηρήσει το αήττητο στο «σπίτι» της (21/12, 18.00) στο ντέρμπι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για τη 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος,

Η έδρα της ομάδας των Βορείων Προαστίων είναι φέτος απροσπέλαστη από τους αντιπάλους και οι παίκτες του Αρσενιάδη θέλουν να διατηρήσουν αυτό το κεκτημένο. Στο απουσιολόγιο παραμένει ο Γιάννης Μαντέκας, που λόγω του τραυματισμού του δεν κάνει ακόμα άλματα.

Ο κεντρικός του Α.Ο.Κηφισιάς, Νίκος Παπαγγελόπουλος, που έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε, είπε: «Χρωστάμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα κάτι από πέρυσι που χάσαμε και τους πέντε αγώνες με τον Εθνικό. Ειδικά οι τρεις ήττες στους ημιτελικούς μας είχαν πειράξει πολύ. Αν παίξουμε όπως με τον Ολυμπιακό θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό. Με τον Ολυμπιακό και ο Γιοβάνοβιτς είχε τη μέση του και εγώ είχα πυρετό αλλά παίξαμε. Τώρα όλη η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, έχουμε καλή ψυχολογία και πάμε για τη νίκη. Ο Εθνικός έχει πολύ δύναμη σε σερβίς επίθεση και μπλοκ. Εάν κοντρολάρουμε την υποδοχή μας θα μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Το σίγουρο είναι πως θα γίνει καλός αγώνας».

Του έχει πάρει τον… άερα

Από την άλλη ο Εθνικός μετράει ένα 5-0 περυσινό σερί και δείχνει να έχει πάρει τον… αέρα! Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης  θέλει να μειώσει τη διαφορά της από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

 Ο προπονητής του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης σχολίασε: «Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές και ποιοτικές που όμως παίζουν διαφορετικό στιλ. Δεν υπάρχει σύγκριση με το περσινό πρωτάθλημα. Είναι άλλες ομάδες στο περσινό πρωτάθλημα άλλες στο εφετινό πρωτάθλημα. Η Κηφισιά κάνει τεχνικό, γρήγορο παιχνίδι με ποιοτική υποδοχή και έναν διαγώνιο που παίρνει το 50% των επιθέσεων. Εμείς έχουμε διαφορετικό στιλ με πιο πολύ δύναμη. Είμαι βέβαιος πως θα γίνει ωραίος αγώνας».